Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty
Zobraziť katalóg

Bicykle a elektrobicykle SAVA a RATIKON: napíšte recenziu a získajte poukaz v hodnote 8 €

AKCIA
Aktualizované 3. mája 2023
Sava a Ratikon – napíš recenziu a získej poukaz

Ak kúpite bicykel alebo elektrobicykel značky Sava a Ratikon máte teraz možnosť získať poukaz v hodnote 8 €, ktorý môžete uplatniť na nákup ľubovoľného produktu na Alza.sk. Stačí napísať recenziu, ako ste so svojim novým bicyklom spokojní a podeliť sa tak o skúsenosti, ktoré pomôžu ostatným zákazníkom s výberom. Akcia sa vzťahuje na všetky bicykle a elektrobicykle značky Sava a Ratikon a prebieha od 30. 3. 2023 do 31. 12. 2024, prípadne do vyčerpania zásob.


Akciu môžete využiť iba raz. Chceme, aby sa dostalo na čo najviac zákazníkov, preto v prípade napísania recenzie na viac produktov Sava a Ratikon získate práve jeden poukaz.

Informácie o darčeku

Darčekový poukaz Alza.sk

Darčekový poukaz na ďalší nákup na www.alza.sk

Darčekový poukaz má hodnotu 8 € a je možné ho uplatniť na úhradu ľubovoľného tovaru v elektronickom obchode www.alza.sk. Platnosť poukazu je do 31. 12. 2023. V rámci tejto akcie môže každý zákazník získať maximálne jeden poukaz bez ohľadu na počet produktov, ktoré zrecenzuje.

Ako získať poukaz za nákup bicykla Sava a Ratikon

  • V období od 30. 3. 2023 do 31. 12. 2024, alebo do vypredania zásob kúpte na Alza.sk bicykel značky Sava alebo Ratikon:
    v akcii

     

     

     

     




    Bicykle a elektrobicykle SAVA a RATIKON
  • Recenziu môžete napísať ihneď, ako si svoj nový bicykel vyskúšate. Ak máte povolené zasielanie e-mailov, možnosť získať poukaz vám pripomenieme do 14 dní od nákupu.
  • Recenzia musí byť schválená obsahovou redakciou. Najmä sa vyvarujte vulgarizmov. Naopak sa nebojte zmieniť aj negatíva – recenzie necenzurujeme. Úplné pravidlá pre publikáciu používateľských recenzií nájdete v samostatnom článku.
  • Po overení vašej recenzie (najskôr však 14 dní od nákupu) Vám bude na váš e-mail zaslaný darčekový poukaz v hodnote 8 €, ktorý je možné uplatniť do 31. 1. 2025 na nákup ľubovoľného tovaru v elektronickom obchode www.alza.sk.
  • Akciu je možné využiť iba raz. Každý zákazník môže získať maximálne 1 poukaz počas trvania akcie.
  • Akcia platí do 31. 12. 2024 alebo do odvolania, či do vypredania zásob.
  • A to je všetko. Pravidlá sú jednoduchá a časová náročnosť minimálna. Neváhajte teda a podeľte sa o užitočné informácie, ktoré môžu aj ostatným pomôcť s výberom. A nezabudnite: vaša recenzia musí byť schválená.



Do akcie sa kvalifikujú len overené recenzie

Do akcie sa kvalifikujú iba OVERENÉ RECENZIE. Nezabudnite, že pri písaní svojho hodnotenia musíte byť prihlásení a súčasne písať svoje dojmy a skúsenosti k produktom, ktoré ste zakúpili prostredníctvom e-mailu priradeného k vášmu používateľskému profilu. Viac informácií o dôvodoch odstránenia neoverených recenzií nájdete v našom článku.

Používateľské recenzie: pravidlá
Pokiaľ budete čítať používateľskú recenziu na Alza.sk, môžete si byť istí, že pochádza od reálneho zákazníka, ktorý má s produktom reálne skúsenosti, a môže vám tak ponúknuť úprimný názor na jeho (ne)kvality.

Pravidlá pre recenzie na Alza.sk

Osobná skúsenosť je nenahraditeľná. Sme vďační za každého zákazníka, ktorý sa rozhodne podeliť sa o svoje poznatky z používania produktu alebo služby zakúpenej u nás. Každá používateľská recenzia prejde schvaľovacím procesom. Cieľom nie je cenzúra alebo snaha o zatajovanie negatív. Naopak. Cieľom je zabezpečiť, aby sme na našom webe nepublikovali falošné hodnotenia, ktoré by našich zákazníkov mohli uviesť do omylu.

Recenzia je zo svojej podstaty subjektívne hodnotenie, nie vedecká práca. Rad vlastností produktov či služieb ani objektívne zhodnotiť nemožno, napríklad dizajn alebo veľkosť. Nebojte sa teda zdieľať aj svoje osobné dojmy či pocity.

V článku Pravidlá pre publikáciu používateľských recenzií nájdete ďalšie informácie.

Moje recenzie: nová stránka vo vašom používateľskom profile

Požívateľské recenzie sa dočkali aj prehľadnejšieho zázemia vo vašom profile „Moja Alza“. Môžete si tu prezrieť všetky recenzie, ktoré ste doteraz napísali, ale aj pridávať nové hodnotenia a fotky.

Na stránke Moje recenzie taktiež nájdete zoznam aktuálne prebiehajúcich akcií, ktoré sa k recenziám vzťahujú. Vďaka tomu, že sa podelíte o svoje skúsenosti, robíte nielen dobrý skutok, ale zároveň za ne môžete byť odmenení.

Moja Alza - recenzie
Parametre na Alza.sk umožnia filtrovať produkty podľa množstva kritérií.

Mohlo by vás zaujímať

Kúpte bicykel značky Sava alebo Ratikon, napíšte recenziu a získajte poukaz v hodnote 8 €

Akcia trvá od 30. 3. do 31. 12. 2024. Môže byť ukončená predčasne po vyčerpaní zásob. Podmienkou na získanie poukazu je nákup jedného z bicyklov značky Sava alebo Ratikon. Do 14 dní po nákupe dostanete e-mail s výzvou na napísanie recenzie. Poukaz v hodnote 8 € vám bude priznaný potom, čo bude vaša recenzia schválená, najskôr však 14 dní od nákupu.

 

 

 

 




Bicykle a elektrobicykle Sava a Ratikon v akcii

Podeľte sa s priateľmi

Vytlačiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií