AD homeoffice PET

Eco SouLife Biodegradable Camper set pink

Zobraziť katalóg
Eco SouLife Biodegradable Camper set pink
Riad tanier, miska, hrnček, príbor, taška
Kód:  SPT1114 Produktové číslo:  9343992008571
Eco SouLife Biodegradable Camper set pink Predaj skončil

Eco SouLife Biodegradable Camper set pink

Šetrite životné prostredie so súpravou riadu biodegradable Camper set, ktoré je nielen šetrné k životnému prostrediu, ale takisto aj praktické pri dlhšom cestovaní.

Riad biodegradable je vyrobené v podstate z bioodpadu - zvyškov kukurice, škrobu, bambusu a ryžových šupiek. Na rozdiel od plastových výrobkov sa toto riad v priebehu 2 až 3 rokov v pôde rozloží a nezaťažuje tak životné prostredie. Navyše je natoľko odolné, že ho môžete bez obáv naplniť aj horúcim obsahom (až 120 ° C) a po použití vkladať do umývačky. Vzhľadom k svojej nízkej váhe aj ekologické nezávadnosti je táto sada ideálny na cesty. Hodí sa však aj ako náhrada za bežné plastové riadu v kuchyni. Po skončení životnosti stačí výrobky zahrabať do zeme a príroda už si s nimi bez problémov poradia za vás.

Firma EcoSouLife produkuje len ekologické výrobky, ponúka ich za dostupné ceny a tým podporuje využívanie biologicky rozložiteľných materiálov. Jej produktom pritom nechýba ani inovatívny a moderný dizajn.

Obsah sady:
1 x tanier
1 x miska
1 x hrnček
1 x príbor
1 x taška  

Farebné prevedenie:
Ružové

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eco SouLife Biodegradable Camper set pink
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Biodegradable Camper set pink.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií