Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Birzman SWIFT

Zobraziť katalóg
Birzman SWIFT
4,0 1 hodnotení
Hustilka malý hliník s univerzálnym použitím, veľkosť 20 × 2 × 2 cm, konektor Snap-it na vozidle a pozinkovaný ventil, tlak 120 psi
Kód:  SPT18032 Produktové číslo:  4714247516328

Birzman SWIFT

Malé hliníkové kompaktné čerpadlo má hladký piestový zdvih, ktorý dokáže vydržať tlak až do 120 ps. Určite oceníte konektor Snap-it, ktorý umožňuje rýchle a jednoduché pripojenie k vozidlu a pozinkovanému ventilu . Kompatibilita je zabezpečená aj pomocou ventilov Schreder a Presta. Čerpadlo je určené predovšetkým pre horské bicykle, ale vďaka svojej všestrannosti sa môže použiť na nafukovanie akéhokoľvek iného kolesa.Jeho samosacia hadica uľahčuje čerpanie. S týmto ľahkým a malým motýľom budete vždy môcť vyfukovať bicykel okolo defektu kedykoľvek, alebo budete chcieť skákať svoju dušu počas jazdy po ceste.

Kľúčové vlastnosti

  • univerzálne použitie
  • malé rozmery
  • Konektor Snap-it
  • pripojenie k vetraniu vozidla a pozinkovaný ventil
  • samoreznú hadicu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Birzman SWIFT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Birzman SWIFT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Birzman SWIFT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Birzman SWIFT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Birzman SWIFT.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií