Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bo Camp Cooking Island Rapid

Zobraziť katalóg
Bo Camp Cooking Island Rapid
5 1 hodnotení
Nábytok – kempingová, skladacia, 4 poličky pre vaše potrebné vybavenie, postranné látkové vrecká, hliníková kvalitná doska, obal súčasťou balenia, rozmery 80×47×84cm
Kód:  BCPa04 Produktové číslo:  8712013036359
Bo Camp Cooking Island Rapid Predaj skončil

Bo Camp Cooking Island Rapid

Ak máte radi veci usporiadané a vždy poruke, nemusíte sa tohto štandardu vzdávať ani počas pobytu v kempingu. Na veci rozhádzané po zemi, v aute, alebo v škatuliach zabudnite. Všetko si môžete poukladať do kempingovej skrine Bo-Camp. Skriňa má štyri praktické úložné boxy, ktoré môžete uzavrieť dvierkami na zips a určite oceníte aj bočné látkové vrecká. Vrchná kvalitná hliníková doska vám dokonale poslúži pri príprave jedla a vďaka jej odolnosti proti teplu môžete na ňu bez obáv umiestniť plynový varič. Doma skriňu jednoducho zložíte a nezaberie vám tak veľa miesta. Urobte si peknú dovolenku, na ktorej budete mať pohodlie vďaka skrinke Bo-Camp.


Kľúčové vlastnosti kempingovej skrine Bo-Camp Cooking cupboard Rapid

  • Skladací kempingový nábytok s úložným priestorom, ktorý môžete využiť aj ako prenosnú kuchynku
  • Veľmi jednoduché a rýchle zostavenie skrine
  • Vybavená štyrmi úložnými boxmi, ktoré môžete uzavrieť dvierkami na zips
  • Ďalšie dve postranné vrecká s ľahkým a rýchlym prístupom
  • Kempingová skriňa má kvalitnú vodoodolnú a teplovzdornú vrchnú dosku vyrobenú z hliníka
  • Pevná konštrukcia je z kvalitnej ocele
  • Poťah je z odolného 600D polyesteru
  • V zadnej časti skrine je odvetrávanie
  • Skriňa má samostatne nastaviteľné nohy, ktoré jej zabezpečia stabilitu
  • Taška na zloženú skriňu je súčasťou balenia
  • Farebné vyhotovenie skrine je sivé
  • Rozmery skrine sú 80 × 47 × 84 cm
  • Rozmery zloženej a v taške zbalenej skrine: 76 × 50 × 13 cm

Bo-Camp – značka turistického vybavenia, ktorá vie, čo robí

Holandská značka Bo-Camp sa zameriava na outdoorové vybavenie navrhnuté samotnými dobrodruhmi, ktorí dobre vedia, ako to pri kempovaní chodí. Vízia, ktorú sa snaží Bo-Camp nasledovať, je rovnaké pohodlie ako doma, nech ste kdekoľvek na cestách, či výlete do prírody. Pre Bo-Camp je dôležitá kvalita a neustále zlepšovanie existujúcich produktov, ďalej ľahké skladovanie výrobkov a napriek tomu maximálne pohodlie cestovateľov. Pod značkou Bo-Camp nájdete širokú škálu vybavenia, z ktorého si budete môcť vyberať presne podľa predstáv vašej plánovanej dovolenky. Chcete luxusné kempingové stoličky, pohodlný spací vak, alebo kompaktnú súpravu riadu? U Bo-Camp si vyberiete od cestovného nábytku cez stravovacie súpravy až po vybavenie na stanovanie.


S kempingovou skriňou Bo-Camp Cooking cupboard Rapid bude mať všetko svoje miesto

Či už idete na dovolenku s rodinou, na výlet s priateľmi, alebo osamote loviť ryby na brehu zátoky, kempingová skriňa Bo-Camp Cooking cupboard Rapid sa vám zíde. Kto by si nechcel uložiť svoje veci usporiadane a vyhnúť sa zdĺhavému hľadaniu predmetov v rozhádzanom neporiadku v stane? So skladacou skríňou Bo-Camp Cooking cupboard Rapid bude mať všetko svoje miesto vďaka štyrom praktickým policiam. Tie sa dajú uzavrieť dvierkami na zips, takže vám nič nebude samovoľne vypadávať. Zadná strana je odvetrávaná, takže nehrozí zatuchnutý zápach napríklad zo zvlhnutého oblečenia. Navyše sú po stranách kempingovej skrine Bo-Camp umiestnené aj látkové vrecká, takže veci, ktoré do nich uložíte, budete mať hneď poruke.

Perfektne poslúži aj ako cestovná kuchynka

Kempingovú skriňa Bo-Camp Cooking cupboard Rapid budete môcť využiť aj ako cestovnú kuchynku s možnosťou veľkého úložného priestoru, pretože je na vrchu vybavená kvalitnou hliníkovou doskou. Táto proti vode a teplu odolná doska je dostatočne priestranná na varič s až štyrmi platničkami, takže ak vyrážate na cesty s rodinou či väčšou skupinkou, budete mať dostatočné zázemie na varenie pre všetkých členov výpravy. Štyri uzatvárateľné boxy vám pri varení dobre poslúžia aj ako úschovňa potravín, ku ktorým sa nedostane hmyz ani hlodavce.

Skladanie a rozkladanie skrine Bo-Camp Cooking cupboard Rapid máte hotové za chvíľočku.

Cestovanie do prírody vám kempingová kuchynka Bo-Camp Cooking cupboard Rapid uľahčí aj svojimi kompaktnými rozmermi a jednoduchým a rýchlym zostavením. Aj keď má veľmi kvalitnú oceľovú konštrukciu, ktorá zabezpečuje jej stabilitu, v zloženom stave nezaberie veľa miesta. Kempingová skriňa Bo-Camp je vybavená odolným polyesterovým poťahom a jedinečná konštrukcia so samostatne nastaviteľnou dĺžkou nôh vám dovolí postaviť kuchynku aj v miernom teréne. Prenášať a prevážať cestovnú skriňu Bo-Camp Cooking cupboard Rapid už nemohlo byť jednoduchšie, pretože k nej dostanete aj textilný obal na jej pohodlný transport.


Parametre a špecifikácia

Dĺžka
80 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!
Výška
84 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,95 kg Hotovo!
Typ
Skrinka Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
80 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!
Výška
84 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
7,95 kg Hotovo!

Typ

Typ
Skrinka Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
30 kg Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Oceľ, Polyester, Umakart Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo-Camp Cooking cupboard Rapid 80x47x84cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bo-Camp Cooking Cupboard Rapid 80×47×84 cm.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií