Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun

Zobraziť katalóg
Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun
Lyžiarske okuliare – určené do polojasného počasia, sférický tvar zorníka, zrkadlový typ zorníka, VLT 18%, sezóna 2018/2019
Kód:  SPTbo143 Produktové číslo:  054917332129

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun Predaj skončil

Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun

Lyžiarske okuliare Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun so zrkadlovým zorníkom sa hodia skôr do slnečného až polojasného počasia. Vďaka svojmu modernému dizajnu sú hitom sezóny 2018/2019. Spoločnosť Bollé sa zamerala v prvom rade na kvalitu a nové technológie. Svoje okuliare testuje v spolupráci s vrcholovými športovcami, a preto so svojimi lyžiarskymi okuliarmi dosahuje tých najlepších výsledkov. Maximálny komfort pri nosení potom zaručuje ergonomický tvar rámu spoločne s tromi vrstvami peny zakončenými flísom.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun

  • Využitie najnovších technológií
  • Moderný dizajn lyžiarskych okuliarov
  • Skvelá optická kvalita
  • Minimálna možnosť poškriabania a zahmlievania
  • Jednoduchá a rýchla výmena priezoru
  • Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun majú 100 % UVA a UVB filter
  • VLT 18 %
  • Kompatibilné takmer so všetkými lyžiarskymi prilbami

Moderný dizajn, inovácie a funkčnosť

Pre lyžiarske okuliare Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun bola zvolená DOUBLE LENS technológia – talianske dvojité sklá vytvárajú tepelnú bariéru, poskytujú lepšie tesnenie a tiež optickú kvalitu. Patentovaná technológia P80 PLUS/CARBO GLAS sa postará o minimalizáciu zahmlievania a znižuje možnosť poškriabania zorníkov – okuliare Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun tak zostávajú dlhodobo čisté. Nechýba ani FLOW-TECH Venting technológia pre reguláciu prúdenia vzduchu vo vnútri okuliarov. Za zmienku potom stojí aj 1-CLICK technológia, vďaka ktorej možno rýchlo a jednoducho vymeniť zorník.

Skvelá optická kvalita a ochrana proti UV žiareniu v jednom

Zrkadlový zorník má sférický tvar. O skvelú optickú kvalitu sa potom spoločne s týmito zorníkmi stará technológia WIDE FIELD OF VIEW – ide o unikátnu geometriu rámu, vďaka ktorej je dosiahnuté maximálneho zorného poľa. Váš zrak potom chráni dvojitá sférická šošovka so 100 % UVA a VB ochranou. Lyžiarske okuliare Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun sú kompatibilné s lyžiarskymi prilbami takmer všetkých značiek. Dodávané s náhradným zorníkom – zorník Green Emerald je ideálny do jasného počasia a k nemu je dodávaný kontrastný zorník Lemon Gun. V balení pevné puzdro, avšak súčasťou je aj látkové puzdro z mikrovlákna, ktorým možno čistiť zorníky.

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Mužov Hotovo!
Tvar zorníka
Sférický Hotovo!
Typ zorníka
Zrkadlový Hotovo!
VLT
18 Hotovo!
Veľkosť
L Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mužov Hotovo!

Zorník

Tvar zorníka
Sférický Hotovo!
Typ zorníka
Zrkadlový Hotovo!

VLT

VLT
18 Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
L Hotovo!

Sezóna

Sezóna
2018/2019 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé Virtuose-Matte Blue & Lime-Green Emerald + Lemon Gun .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií