Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Bo-Camp Picnic table Basic Foldable

Zobraziť katalóg
Bo-Camp Picnic table Basic Foldable
Kempingový stôl – piknikový so stoličkami, skladací – do praktického kufríka (35×86×11cm), posedenie pre 4 osoby, vyrobená z pevnej ocele
Kód:  CMGa04 Produktové číslo:  8712013043746
Bo-Camp Picnic table Basic Foldable Predaj skončil

Bo-Camp Picnic table Basic Foldable

Stolík Camp Gear Foldable Picnic je skutočne veľmi praktický a kompaktný spoločník na kempovanie. Je vyrobený z veľmi pevnej ocele a pritom si zachováva nízku hmotnosť. Jeho výhodou je jeho skladnosť. Možno ho zložiť do praktického kufríku, ktorý jednoducho a ľahko uložíte na požadované miesto. Po rozbalení získate ideálny stôl pre 4 osoby s pracovnou doskou s rozmermi 85 × 65 cm. Výrobky Camp Gear vynikajú precíznym spracovaním a vysokou životnosťou, ktoré sú zárukou spokojnosti.

Kľúčové vlastnosti stolíku Camp Gear Foldable Picnic

  • Praktický skladací kempingový stolík
  • Pre 4 osoby
  • Vyrobený z pevnej ocele
  • Nízka hmotnosť a dlhá životnosť

Hmotnosť:
7,5 kg

Rozmery dosky:
85 × 65 cm

Výška stoličiek:
40 cm

Rozmery pri zložení:
87,5 × 40 × 11 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bo-Camp Picnic table Basic Foldable Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo-Camp Picnic table Basic Foldable. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bo-Camp Picnic table Basic Foldable.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií