AD homeoffice PET

Canmore GP-102 +

Zobraziť katalóg
Canmore GP-102 +
3,9 14 hodnotení
GPS tracker - Chipset SIRF-IV, 48 kanálov, datalogger, krokomer, kompas, výškomer, odolnosť IPX6, Li-Ion, napájanie a komunikácia cez USB
Kód:  PP894k9 Produktové číslo:  GP-102+

Canmore GP-102 +

Outdoorová navigácia s bezkonkurenčnou ponukou funkcií vo svojej triede. Túto navigáciu ocenia predovšetkým turisti, bežci, lyžiari, cyklisti, ale nestratí sa ani v aute. Základom spoľahlivosti za každých vonkajších podmienok je krytie tela podľa štandardu IPX6, čím je garantovaná odolnosť proti veľmi prudko striekajúcej vode. Podsvietený segmentový displej zobrazí smer a vzdialenosť k cieľu, digitálny kompas, satelity, čas, výšku, stúpanie/klesanie, teplotu, tlak, trasu atď .Uložených až 250 000 záznamov trasy je možné zobraziť ako v prepracovanom programe na PC s dodatočnými informáciami, tak aj priamo na displeji. Trasa je zobrazená aj graficky s možnosťou voľby merítka.

Prístroj možno nastaviť do niekoľkých režimov (Koleso/chôdza/beh/auto) a podľa toho vám bude servírovať údaje. S gyro senzorom navigácia zaznamená každý krok a pre presné určenie výšky je použitý barometrický výškomer s kalibráciou momentálnych podmienok. Nechýba ani funkcia, ktorá vás navedie k už navštívenému či východiskovému bodu. Už nikdy nebudete blúdiť, napríklad pri hubárčení v lese. Svoje auto pri ceste nájdete teraz veľmi ľahko. Nízkopríkonové chipset Sirf-IV poskytuje 48 kanálov a hlavne vysokú citlivosť, rýchle akvizičné časy a podporu SBAS (WAAS, EGNOS). Lokalizácia je tak možná aj v hustej mestskej zástavbe, v údoliach, alebo v lese.

Parametre a špecifikácie:

Chipset:
Sirf-IV (48 kanálov)

Vlastnosti:
Režimy pre bicykel/chôdza/beh/auto ...
Až 250 000 záznamov z trasy
Funkcie Back Track (9 skupín)
Barometrický výškomer
Stúpanie/klesanie
Teplomer
Krokomer
Digitálny kompas

Batérie:
Typ: Li-Ion akumulátor
Výdrž: so zapnutou GPS až 20 hodín

Rozhranie:
Mini USB (dáta + dobíjanie)

Rozmery:
70 x 35 x 16 mm

Hmotnosť:
40 g

Prevádzkové podmienky:
-20 ° C až +60 ° C

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mám súbor s trasou (súbor GPX), ktorú chcem prejsť. Dá sa tam tento súbor nahrať a navigácia ma bude na tejto trase navigovať?

Dobrý den,užívám ke spokojenosti Canmore GP-102.Včera se mi na displeji objevilo :First Use a Place the unit in open sky.Nedá se to odstranit ani jedním ani druhým tlačítkem,ani venku,kde by měl být dokonalý příjem signálu.Prosím o radu.

Dobrý den, lze uživatelsky vyměnit akumulátor? Pokud ano, kde jej seženu? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, pokud dám dvě zařízení do jedné kapsy a uběhnutí 100 m, každé zařízení ukazuje jinou nejvyšší rychlost. Dá se to nějak zkalibrovat, popřípadě nastavit, aby se všechna zařízení připojila na jeden satelit? Děkuji.

Dobrý den, je možné používat s OS X (Apple) ?

Dobry den, poprosil bych o odpoved, jestli tato navigace dokaze zamerit delku libovolne trasy? Myslim tim, ze pokud vyjdu nejakym neurcenym smerem, jestli bude navigace zaznamenavat moji polohu a delku trasy.. predem dekuji za odpoved

Dobrý deň Dá sa na tejto GPS navigácií nastavovať súradnice?

Diskusia a poradňa k Canmore GP-102 +
Príslušenstvo pre Canmore GP-102 +
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canmore GP-102+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canmore GP-102 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canmore GP-102 +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canmore GP-102 +.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií