AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon Binocular 15 x 50 IS All Weather

Zobraziť katalóg
Canon Binocular 15 x 50 IS All Weather
5 2 hodnotení
Ďalekohľad stabilizácia obrazu, zoom 15x, šošovky 50 mm, pre 2x AA batérie
Kód:  OC620a Produktové číslo:  4625A015 Stránky výrobcu

Canon Binocular 15 x 50 IS All Weather

Canon 15 x 50 IS All Weather je určený do každého počasia a využijú ho profesionáli aj náročnejší amatéri. Je vybavený veľkými šošovkami objektívu (50 mm), vďaka ktorým poskytne obraz s vysokým jasom v celom rozsahu zorného poľa. Výnimočnosť tohto modelu spočíva najmä v aktívnom stabilizátore obrazu, napájanom pomocou dvoch AA batérií. Táto revolučná technológia, ktorá sa ukázala ako veľmi účinná vo videokamerách a profesionálnych objektívoch Canon, disponuje originálnym systémom na optickú korekciu Vari-Angle Prism. Uvedený systém okamžite a priebežne vykonáva úpravy, a týmto spôsobom zabezpečuje stabilný obraz. S optickým stabilizátorom obrazu Canon si môžete vychutnať rozlišovaciu schopnosť tohto ďalekohľadu aj bez statívu. Môžete ho dokonca použiť aj na pozorovanie z idúceho vozidla. Neprítomnosť roztrasenia nielen zvyšuje možnosť zobrazenia drobných detailov, ale zároveň nenamáha oči a nespôsobuje ich únavu.

Canon 15x50 IS All Weather je vybavený jedinečnými šošovkami okuláru typu Doublet Field Flattener, ktoré výrazne znižujú zakrivenie poľa obrazu. Vďaka tomu nedochádza ku skresleniu ani rozmazávaniu na okrajoch, ku ktorému inak dochádza pri bežných ďalekohľadoch s veľkým zväčšením. Pokrokový dizajn ďalej ponúka dlhý profil oka, ktorý umožňuje používateľom s okuliarmi vidieť celé zorné pole bez rozmazania okrajov obrazu. Špičkové vyhotovenie optických prvkov Canon tiež zabezpečí nezvyčajne široké jasné zorné pole. To je obzvlášť dôležité pri ďalekohľadoch s veľkým zväčšením, pretože ide ľahšie vyhľadať pozorovaný objekt.

Parametre a špecifikácia:

Technické:
Zväčšenie: 15x
Priemer objektívu: 50 mm
Výstupná pupila: 3,3 mm
Reálne zorné pole: 4,5°
Viditeľné zorné pole: 67°
Zorné pole v 1000 m: 79 m
Minimálna vzdialenosť zaostrenia: 6 m
Predsunutie výstupnej pupily: 15 mm

Ostatné:
Hranol: Systém Porro Prism II
Pohyb šošoviek objektívu (G2-G4)
Stabilizátor obrazu
Šošovka na vyrovnávanie pola (šošovky okuláru typu Doublet Field Flattener)
Šošovka UD
Napájanie: 2x AA batérie
Pogumovanie a odolnosť voči vode
Povrchové vrstvy Super Spectra

Rozmery (Š x V x H):
152 x 193 x 81 mm

Hmotnosť
1 200 g (bez batérií)

 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
15,2 cm Hotovo!
Výška
19,3 cm Hotovo!
Hĺbka
8,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 200 g Hotovo!
Typ
Binokulár Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,2 cm Hotovo!
Výška
19,3 cm Hotovo!
Hĺbka
8,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 200 g Hotovo!

Typ

Typ
Binokulár Hotovo!

Vlastnosti

Priemer objektívu
50 mm Hotovo!
Zväčšenie
15 x Hotovo!
Skutočné zorné pole
4,5 ° Hotovo!
Zdanlivé zorné pole
63,3 ° Hotovo!
Priemer pupily
3,3 mm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Stabilizácia obrazu, Vodoodolný Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon Binocular 15 x 50 IS All Weather Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon Binocular 15x50 IS All Weather.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií