Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Catherine Life R2 CLIFF ATH22A

Zobraziť katalóg
Catherine Life R2 CLIFF ATH22A
Prilba na bicykel – mtb/cestná, detská, typ upínania otočné koliesko, IN-MOLD SHELL, vnútorné vystuženie, antibakteriálna ochrana, odnímateľný štítok, hmotnosť 280 g, čierna farba
Kód:  SPTctl063nad Produktové číslo:  SPTctl063nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Catherine Life R2 CLIFF ATH22A Predaj skončil

Catherine Life R2 CLIFF ATH22A

Ste zapáleným cyklistom? Potom by pre vás mala byť dôležitá kúpa prilby na bicykel, ktorá vám v prípade pádu zaručuje ochranu hlavy. Tento model je svojím konštrukčným riešením určený pre dieťa. Ocenia ju všetci chlapci. Prilba na bicykel sadne na hlavu s obvodom 56 a 58 a hmotnosť se rovná 0,28 kg. Prilba na bicykel Catherine Life R2 CLIFF ATH22A je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale zažiarite v nej aj na bežnej ceste. Pri vyberaní prilby by ste sa mali zaujímať aj o to, akými certifikáciami prešla. Táto prilba na bicykel je vybavená certifikáciou typu EN 1078. Dôležitou bezpečnostnou technológiou tejto prilby na bicykel je IN-MOLD SHELL. Prilba na bicykel má odnímateľný štítok, takže môžete využiť ochranu pred slnkom kedykoľvek sa vám hodí. So zapnutím cyklo prilby nebudete vďaka otočnému koliesku bojovať. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 20 ventilačných otvorov. Vnútorná podšívka prilby zaručí bezpečie a príjemné pohodlie. Cyklistická prilba je vybavená antibakteriálnou výstelkou.

Zaujímavé prednosti prilby na bicykel Catherine Life R2 CLIFF ATH22A

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická helma
  • Navrhnutá pre dieťa
  • Na obvod hlavy: 56 a 58
  • Hmotnosť: 0,28 kg
  • Typ prilby na bicykel: MTB/cestná
  • Vnútri je prilba vybavená: Antialergická
  • Zapínanie prilby na bike: Otočné koliesko
  • Prilba je vnútri vybavená antibakteriálnym materiálom
  • Štítok sa dá z prilby ľahko zložiť
  • Počet ventilačných otvorov: 20

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Catherine Life R2 CLIFF ATH22A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catherine Life R2 CLIFF ATH22A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catherine Life R2 CLIFF ATH22A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catherine Life R2 CLIFF ATH22A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Catherine Life R2 CLIFF ATH22A.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií