AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Bicykle

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Pohon
Klasický bicykel
(272)
Elektrobicykel
(123)
Typ bicykla
Horský
(218)
Detský
(51)
Gravel
(24)
Krosový
(19)
Trekingový
(18)
Určené pre
(255)
(289)
(113)
Materiál rámu
Hliník
(148)
Karbón
(140)
Oceľ
(101)
Magnézium
(6)
Odpruženie bicykla
Bez odpruženia
(139)
Celoodpružený
(3)
Pružinová vidlica
(220)
Vzduchová vidlica
(21)
Zdvih vidlice
0 mm
200 mm
-
Priemer kolies
29"
(98)
27,5"
(80)
28"/700C
(69)
26"
(38)
20"
(24)
Najnovšie objednávky

Bicykel je ako zábavou, tak rýchlym a ekologickým spôsobom prepravy. Pri výbere musíte zohľadniť najmä účel, na aký budete bicykel používať. Čítajte ďalej a my už vám so všetkým poradíme.

Pokračovať

Aké bicykle nájdete v bežnej ponuke?

V našej ponuke nájdete bicykle na každú príležitosť. Nech už ste rekreačný jazdec alebo profík, či už plánujete jazdu po meste, v teréne či na hladkej ceste, u nás si vyberiete bicykel pre seba aj celú rodinu.

Elektrobicykel pre tú najpohodovejšiu jazdu

Elektrobicykel disponuje elektrickým pohonom, ktorý dopĺňa ľudskú silu pri šliapaní. Dopraví vás do práce, uľahčí dlhší výlet alebo pomôže dohnať rýchlejšieho partnera. Elektrobicykle spravidla ponúkajú dojazd približne 100 km.

  • Dôjdete tam, kam by ste sa bežne nedostali.
  • Budete stačiť svojim priateľom na výlete.
  • Cestou do práce sa nemusíte ani zapotiť.
  • Budete môcť zostať aktívnym cyklistom v každom veku.

Horský bicykel je ideálny do terénu

Horský bicykel čiže MTB (mountain bike) sa vďaka robustnej konštrukcii a širokým pneumatikám hodí na jazdu v teréne, kde poskytuje vyššiu stabilitu. Vzhľadom na vyššiu hmotnosť a šírku pneumatík je však horský bicykel pomalší na ceste ako cestný bicykel alebo krosové bicykle. V súčasnosti ide o najrozšírenejší typ bicyklov na Slovensku.

  • Skvelé na jazdu v ľahkom a strednom teréne.
  • Vhodné na športovú jazdu.
  • Pohodlná jazda na nerovnostiach a pri zdolávaní kopcov.
  • Ideálne pre účasť na populárnych MTB (mountain bike) pretekoch.

i

Vyberte si horský bicykel s elektropohonom a kochajte sa

Horské bicykle s elektropohonom sa stávajú hitom medzi cyklistami. Koniec koncov prečo by nie, čo je lepšie ako v pohode a bez zadýchania zdolať kopec a pokochať sa okolitými vrcholkami hôr?

Cestný bicykel pre rýchlu jazdu po ceste

Cestné bicykle budú typické nízkou hmotnosťou a úzkými plášťami. Vďaka tomu nemajú pri jazde na ceste konkurenciu. Cestné bicykle sú čím ďalej tým viac vyhľadávané ako doplnok k horským bicyklom alebo čisto pre zážitok z rýchlej jazdy.

  • Výborné pre milovníkov rýchlej jazdy.
  • Veľmi účinné pre budovanie fyzickej kondície aj u starších jazdcov.

Ak chcete, aby bol váš cestný alebo horský bicykel čo najľahší, a zároveň najpevnejší, vyberajte v kategórii karbónových bicyklov.

Krosový bicykel vás prevezie terénom a na ceste vás nebude spomaľovať

Krosový bicykel kombinuje hlavné prednosti modelu horského a cestného. Oproti cestným bicyklom využíva širšie pneumatiky, možno ho preto využiť aj v teréne. Pneumatiky pritom nie sú tak široké ako v prípade horských bicyklov. Preto sú oproti nim krosové bicykle o dosť rýchlejšie na ceste a ďalších hladkých povrchoch.

  • Umožní pohodlne jazdiť po cestách aj poliach.
  • Ponúkne množstvo priestoru na umiestnenie batožiny.

i

Trekingový bicykel ako prepravný variant krosového

Trekingové bicykle sú v podstate rovnaké ako krosové, sú akurát doplnené o praktické príslušenstvo ako svetlá, držiaky na batožinu, prepravné košíky a pod.

Aké špeciálne bicykle ďalej existujú?

Základné bicykle do terénu, na cestu alebo kombinované poznajú asi všetci. V ponuke ale nájdete aj niektoré špeciálne modely. Vyskúšajte napríklad gravel bicykle na cesty aj štrk, kúpte si celoodpružený bicykel do poriadneho terénu alebo siahnite po BMXku a vydajte sa do skateparku.

Celoodpružený bicykel zvládne aj ten najťažší terén

Celoodpružené bicykle sú vylepšenou obdobou bicykla horského. Hlavný rozdiel je, ako už z názvu vyplýva, v odpružení. Kým klasické horské bicykle majú odpruženú len prednú vidlicu, celoodpružené pružia aj v zadnej časti rámu pod sedlom. Vďaka tomu na nich pohodlnejšie zvládnete ťažší terén a rýchle zjazdy kopcov.

Gravel bicykel je taký odolnejší cestný variant

Gravel bicykel je takým univerzálnym a všestranným variantom. Kombinuje vlastnosti horského a cestného bicykla. Má širší cestný plášť so vzorkou do ľahkého terénu, nižšie ťažisko, úzke riadidlá a komfortný aerodynamický posed. Gravel bicykle sú vhodné na cesty, polia a nedostanete s nimi defekt ani v lese.

Kompaktný bicykel mestský a skladací na kratšie trasy

Cestné bicykle mestské a skladacie ponúknu pohodlný posed vo vzpriamenej polohe a úplne bezproblémové nasadanie a zosadanie z bicykla. Majú nízku hmotnosť a manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá. Klasický mestský bicykel je odolný, zato ho ale nezložíte ako skladací do takých rozmerov, že by ste s ním mohli pokojne cestovať aj MHD.

i

Fatbike – najlepší spoločník do blata či snehu

Fatbike je v podstate horský bicykel s extra širokými plášťami. Vďaka nim na fatbiku dokážete bezpečne prejsť mazľavé bahno, sypký piesok alebo úplne čerstvý sneh.

Na čo sa zamerať, keď vyberáte bicykel?

Ak vyberáte bicykel, zamerajte sa najmä na priemer samotných kolies, veľkosť a materiál rámu alebo nosnosť.

Aký priemer kolies zvoliť?

Priemer kolies sa pohybuje od 12" do 29". Čím je bicykel menší, tým lepšie zvláda terén a je ovládateľnejší. Väčšie bicykle naopak dokážu vyvinúť vyššiu rýchlosť. Veľkosť bicykla vyberajte tiež podľa výšky postavy (pozri parametrický filter).

  • Bike s priemerom kolies 10" až 24" je považovaný za detský.
  • Kolesá 26", 27,5" a 29" mávajú horské a celoodpružené bicykle.
  • Priemery kolies 27" a 28" sú potom typické pre bicykle krosové, trekingové a cestné.

Viac informácií o priemere kolies nájdete v našom článku Ako vybrať veľkosť bicykla.

Aká bude ideálna veľkosť rámu pre váš bicykel?

Veľkosť rámu pre bicykel sa najčastejšie udáva v palcoch či veľkostiach S (16"), M (18"), L (20"), XL (22"), XXL (+22") a vyberá sa podľa vzdialenosti od chodidla k slabine, výšky postavy alebo veku. Najlepšie je zvoliť takú veľkosť rámu, aby cyklista stojaci obkročmo nad bicyklom mal hornú rámovú trubku asi 5 cm pod rozkrokom.

Veľkosť rámu sa často udáva aj v palcoch. Hoci niektoré môžu byť inde nedostupné, u nás nájdete aj rámy na bicykel 21", 22" aj 23" pre velikánov s výškou okolo 190 cm.

Komu bude bicykel slúžiť?

Pred kúpou je tiež dobré si ujasniť, pre koho bicykel kupujete. Ženy a muži majú v istých ohľadoch rozdielne proporcie, ktorým sa treba maximálne prispôsobiť konštrukciou bicykla.

  • Dámske bicykle majú zníženú hornú rámovú trubku pre jednoduchšie nasadanie a zosadanie. Ženy samozrejme môžu jazdiť aj na pánskom bicykli, ale je potrebné zvoliť zodpovedajúcu veľkosť.
  • Pánske bicykle majú vyššiu hornú rámovú trubku, dlhší predstavec (riadidlá sú ďalej od sedla).
  • Detské bicykle sú ľahšie a menšie pre ľahšiu ovládateľnosť a manipuláciu. Vyššia odolnosť je potom samozrejmosťou kvôli početným prvým pádom.

Výber bicykla nemusí byť len o určení podľa pohlavia, výšky alebo hmotnosti. Ak sa zaujímate aj o dizajn, možno vás zaujmú niektoré naše retro bicykle vo veselých farbách, ktoré vám pripomenú staré dobré časy.

Aký materiál rámu je pre bicykel najlepší?

Rozlišujeme štyri základné materiály rámov. Ktorý si vyberiete pre vaše bicykel?

  • Oceľové rámy dobre tlmia vibrácie. Používajú sa najmä v prípade lacnejších bicyklov kvôli svojej vyššej hmotnosti.
  • Zliatiny hliníka sú ľahšie ako oceľ, ale nie sú také pevné a odolné.
  • Karbón je šesťkrát pevnejší a päťkrát ľahší ako oceľ. Tento materiál je veľmi trvanlivý a dobre tlmí vibrácie. Nevýhodou je, že zle odoláva prudkému nárazu a má vysokú obstarávaciu cenu.
  • Magnézium je kompromisom medzi hliníkom a karbónom.

Odpruženie bicykla

V ponuke nájdete bicykle bez odpruženia, ale aj modely odpružením po zuby ozbrojené. Aké bude to správne?

  • Bez odpruženia sa môžete vydať na cesty, cyklotrasy a spevnené cesty.
  • Odpružená predná vidlica už vám vystačí do ľahšieho a stredného terénu.
  • Celoodpružené bicykle sa hodia do náročného terénu. Pamätajte ale, že zadné odpruženie znižuje účinnosť šliapania.

Zaujímajú vás bicykle s najnovšími vychytávkami? Potom zavítajte do našej kategórie pre bicykle 2020, kde nájdete modely zodpovedajúce poslednému trendu.

Aká bude dostatočná nosnosť bicykla?

Pri výbere bicykla podľa nosnosti pamätajte aj na to, že budete napríklad jazdiť v hrubej vrstve oblečenia alebo v prilbe. Takisto platí, že ak máte v pláne s bicyklom občas poskočiť, vaša hmotnosť sa pri dopade na pedále a sedlo násobí.

Ako je to s kompatibilitou pedálov a kľúk?

Je to jednoduché – pedále aj kľuky majú metrický závit, ktorý zodpovedá jednotnej veľkostnej norme. Preto sa nemusíte báť, že vám pedále nebudú pasovať. Ľavý pedál ozn. „L“ má závit ľavý a pravý pedál „P“ má klasický, aby sa zabránilo povoleniu pedálov pri šliapaní.

i

Nechcete míňať množstvo peňazí za nový bicykel a zaujímajú vás predovšetkým lacné bicykle? Bazár na Alze pre vás má akurát zabehnuté alebo len rozbalené bicykle za zvýhodnenú cenu a stále v záruke.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Sava Vegur 4.0 Skladom podľa variantu
Cestný bicykel – pre mužov a ženy, 29" kolesá, karbónový rám, pretekársky, prehadzovačka SHIMANO Ultegra, RD-R8000 s 11 prevodmi, pre výšku postavy 160–170 cm, šírka plášťa 28 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg
2 229 €

2.
Sava Grus 4.0 Skladom podľa variantu
Gravel bicykel – karbónový rám, 22 rýchlostí, prehadzovačka SHIMANO 105. RD-R7000.GS 11-SPEED, bez odpruženia HTS Carbon, brzdy SHIMANO 105. for 140 mm, hmotnosť 9kg
1 739 €

3.
Sava Grus 2.0 Skladom podľa variantu
Gravel bicykel – karbónový rám, 18 rýchlostí, prehadzovačka SHIMANO SORA ST-R3000, bez odpruženia HTS Carbon, brzdy PRO disc brake A8000 ED, hmotnosť 9.3kg
1 159 €

Ďalšie najpredávanejšie
400 položiek
Sava Vegur 4.0 - Cestný bicykel
M XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sava Vegur 4.0
Cestný bicykel – pre mužov a ženy, 29" kolesá, karbónový rám, pretekársky, prehadzovačka SHIMANO Ultegra, RD-R8000 s 11 prevodmi, pre výšku postavy 160–170 cm, šírka plášťa 28 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg
2 229 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav355nad
Sava Vegar 4.0, vel. XL/56 cm - Cestný bicykel
M XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sava Vegar 4.0, vel. XL/56 cm
Cestný bicykel – pánsky, 29" kolesá, karbónový rám, pretekársky, veľkosť rámu XL, prehadzovačka SHIMANO Ultegra, RD-R8000 s 11 prevodmi, pre výšku postavy 185–200 cm, šírka plášťa 28 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg
2 229 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTsav357
Sava Grus 4.0 - Gravel bicykel
XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
3,9 14×
Sava Grus 4.0
Gravel bicykel – karbónový rám, 22 rýchlostí, prehadzovačka SHIMANO 105. RD-R7000.GS 11-SPEED, bez odpruženia HTS Carbon, brzdy SHIMANO 105. for 140 mm, hmotnosť 9kg
1 739 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav404nad
Sava Grus 4.0, veľkosť XL/56 cm - Gravel bicykel
XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
3,9 14×
Sava Grus 4.0, veľkosť XL/56 cm
Gravel bicykel – 28"/700C kolesá, športový, veľkosť rámu XL, karbónový rám, prehadzovačka SHIMANO 105, RD-R7000,GS 11-SPEED s 22 prevodmi, pre výšku postavy 185 – 190 cm, šírka plášťa 40 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg, hmotnosť 9 kg
1 739 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTsav406
Sava Vegar 4.0, vel. M/51 cm - Cestný bicykel
M XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sava Vegar 4.0, vel. M/51 cm
Cestný bicykel – pre mužov a ženy, 29" kolesá, karbónový rám, pretekársky, veľkosť rámu M, prehadzovačka SHIMANO Ultegra, RD-R8000 s 11 prevodmi, pre výšku postavy 160–170 cm, šírka plášťa 28 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg
2 229 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: SPTsav355
Sava 27,5" DECK 9.1+ - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Sava 27,5" DECK 9.1+
Elektrobicykel pánsky/dámsky, 27.5", elektrobicykel, modelový rok 2022, s kotúčovými brzdami, pružinová vidlica, rekreačný, s motorom Shengyi v strede bicykla, karbónový rám, výška rámu 371 mm, hmotnosť jazdca do 120kg
2 349 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav377nad
Sava 29" DECK 9.2+ - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav383nad
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 19"/L - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 19"/L
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 432 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav384
Sava Vegur 1.2, veľ. M/51 cm - Cestný bicykel
M L XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
3,8
Sava Vegur 1.2, veľ. M/51 cm
Cestný bicykel – pre mužov a ženy, karbónový rám, rekreačný, veľkosť rámu M, prehadzovačka SHIMANO SORA ST-R3000 s 18 prevodmi, pre výšku postavy 160-175 cm, šírka plášťa 28 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg, hmotnosť 9 kg
1 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav365
Sava 29" DECK 9.1+, veľkosť 19"/L – grey - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+, veľkosť 19"/L – grey
Elektrobicykel – 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, max. rýchlosť 25 km/h, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 432 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav381
Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu M, výška rámu 381 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav383
Sava Vegur 1.2, veľ. M/51 cm - Cestný bicykel
M L XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
3,8
Sava Vegur 1.2, veľ. M/51 cm
Cestný bicykel – pre mužov a ženy, karbónový rám, rekreačný, prehadzovačka SHIMANO SORA ST-R3000 s 18 prevodmi, pre výšku postavy 160-175 cm, šírka plášťa 28 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg, hmotnosť 9 kg
1 349 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav365nad
Sava 29" DECK 9.0 veľkosť 21"/XL - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
3,2 16×
Sava 29" DECK 9.0 veľkosť 21"/XL
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 200 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 40 Nm, s motorom RearDrive 350 v zadnom náboji, karbónový rám, veľkosť rámu XL, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
1 959 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav095
Sava Ferd 6.0 - Horský bicykel
XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4
Sava Ferd 6.0
Horský bicykel – pre mužov a ženy, 29" kolesá, športový, karbónový rám, prehadzovačka SHIMANO DEORE, RD-M5100, 11s s 11 prevodmi, vzduchová vidlica, s uzamykateľným odpružením na vidlici, šírka plášťa 51,8 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg, hmotnosť 11,6 kg
1 159 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav361nad
Sava Barn 4.4 blue - Detský bicykel
Varianty
4,6 15×
Sava Barn 4.4 blue
Detský bicykel – veľkosť rámu M, horský, 24" kolesá, vhodné od 11 rokov, bez odpruženia, športový, materiál rámu karbón, výška rámu 410 mm, hmotnosť 10,2 kg, s nízkou hmotnosťou a volnobehom, s prehadzovačkou, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 60 kg
637,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav179
Sava Barn 4.4 orange - Detský bicykel
Varianty
4,6 15×
Sava Barn 4.4 orange
Detský bicykel – veľkosť rámu M, horský, 24" kolesá, vhodné od 11 rokov, bez odpruženia, športový, materiál rámu karbón, výška rámu 410 mm, hmotnosť 10,2 kg, s nízkou hmotnosťou a volnobehom, s prehadzovačkou, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 60 kg
637,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav180
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektrobicykel pánsky/dámsky, 29", elektrobicykel, modelový rok 2022, pružinová vidlica, rekreačný, s motorom Shengyi v strede bicykla, karbónový rám, výška rámu 432 mm, hmotnosť jazdca do 120kg
2 349 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav380nad
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 19"/L – white - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 19"/L – white
Elektrobicykel – 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 80 Nm, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 472,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav379
ROMET JOLENE 6.0 white veľ. M/17" - Horský bicykel
S M
Varianty
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white veľ. M/17"
Horský bicykel – dámsky detský, veľkosť rámu M, 26" kolesá, rekreačný, hliníkový rám, prehadzovačka Shimano Tourney RD-TY300D s 21 prevodmi, pružinová vidlica, pre výšku postavy 150-165 cm, V-brake brzdy, šírka plášťa 53,34 mm, s pedálmi, nosnosť 90 kg, hmotnosť 14,6 kg
283,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: SPTro1278
Sava Fjoll 6.0 - Horský bicykel
XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sava Fjoll 6.0
Horský bicykel – pre mužov a ženy, 29" kolesá, športový, karbónový rám, prehadzovačka SHIMANO SLX, RD-M7100, 12s s 12 prevodmi, vzduchová vidlica, s uzamykateľným odpružením na vidlici, šírka plášťa 50,8 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg, hmotnosť 11,9 kg
1 699 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav346nad
Sava eGrus 4.0 - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6
Sava eGrus 4.0
Elektrobicykel –, pánsky/dámsky, max. dojazd 75 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, AKM v zadnom náboji, karbónový rám, výška rámu 560 mm, bez odpruženia, hmotnosť jazdca do 120 kg
1 959 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav301nad
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 21"/XL - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 21"/XL
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu XL, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav385
Sava Ferd 6.0, veľkosť XL/21" - Horský bicykel
XL
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4
Sava Ferd 6.0, veľkosť XL/21"
Horský bicykel – pánsky, veľkosť rámu XL, 29" kolesá, športový, karbónový rám, prehadzovačka SHIMANO DEORE, RD-M5100, 11s s 11 prevodmi, vzduchová vidlica, s uzamykateľným odpružením na vidlici, šírka plášťa 51,8 mm, s pedálmi a s kotúčovými brzdami, nosnosť 110 kg, hmotnosť 11,6 kg
1 159 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav363
Sava 27,5" DECK  9.2 veľkosť 17"/M - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2 veľkosť 17"/M
Elektrobicykel – horský 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu M, výška rámu 422 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav109

Bicykle

radcaAko vybrať elektrobicykel Poradíme vám, ako vybrať elektrobicykel a zorientovať sa medzi niekoľkými zásadnými aspektmi, ktoré sú pri výbere dôležité. Elektrobicykel môžete využiť ako na dopravu po meste, tak do náročnejších terénov. Aj tak ale nesmiete prekročiť maximálnu rýchlosť okolo 25 km/h....
Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
Cyklistika právom patrí medzi obľúbené spôsoby trávenia letných mesiacov. V dnešnom článku pre vás máme 6 tipov na najlepšie cyklovýlety v ČR. Dozviete sa tiež, ako svoj bicykel na leto za riadidlami pripraviť a prečo tento rok nenechať generálku bicykla a výbavy na...
CyklistikaServis bicykla: Ako na to? Servis a pravidelná údržba vášho bicykla je kľúčom k tomu, aby vám dobre a dlho slúžil. Čo si zvládnete opraviť alebo ošetriť doma a kedy je lepšie sa obrátiť na služby odborníkov?
Chystáte sa na bicykel s deťmi a riešite, aké športové vybavenie je nevyhnutné na rodinné cyklovýletovanie? Prinášame vám ucelený prehľad o cyklistike s deťmi od batoliat cez škôlkárov až po väčšie deti, s ktorými už môžete plánovať dlhšie a náročnejšie trasy....
Máte v pláne prevážať bicykel? Pripravili sme pre vás súhrnný článok, kde si povieme, ako na prepravu bicykla vlakom, autobusom, MHD či autom, ale tiež aké máme možnosti, ak sa rozhodneme bicykel poslať ako balík poštou.
Viac článkov Všetky články

Bicykle

Na trhu existuje niekoľko druhov bicyklov, ktoré sa okrem veľkosti rámu líšia najmä tým, na aký povrch a cesty sú určené. Vyrábajú sa elektrobicykle, detské bicykle, horské bicykle, krosové (trekingové bicykle), cestné bicykle, skladacie bicykle, mestské bicykle alebo napríklad bikrosové bicykle. K dispozícii sú bicykle pre obe pohlavia, teda pánske bicykle alebo dámske bicykle. Kúpte si bicykle online z pohodlia domova a vyberte si kvalitné bickyle Agogs, Focus, Felt, Kalghoff, Amulet, Strida, Tern alebo napríklad Alltoys.

Kvalitné detské bicykle

Veľkosť bicyklov sa určuje od vzdialenosti medzi stredovou osou a koncom sedlovej rúrky rámu. Tá je pri najmenších bicykloch pre deti do 4 rokov 12". Detské bicykle 12 sa kupujú deťom zhruba do výšky 100 cm. Ďalej sú k dispozícii 16" detské bicykle, 20" detské bicykle a 24" detské bicykle, ktoré sa vyberajú deťom zhruba do veku 10 rokov, kedy priemerná výška dieťa je približne 155 cm. Detský bicykel je vyrobený vo veselých farbách, má pohodlné sedadlo a na zaistenie bezpečnosti má krytú reťaz a spoľahlivé brzdy.

Horské a krosové bicykle

Ak nechcete do bicykla investovať príliš veľa peňazí, kúpte si lacný bicykel, ktorý je aj napriek nízkej cene kvalitný. Pre náročných sú určené bicykle z vyšších cenových relácií. Veľkosti rámov pri bicykloch pre dospelých sa pohybujú v rozmedzí 12" až 24", ktoré sú pre postavy nad 195 cm. Horské bicykle sú jedným z najrozšírenejších druhov bicyklov. Mtb bicykle sú určené na jazdu v ťažšom teréne, napríklad na nespevnených cestách. Horský bicykel má naň prispôsobenú konštrukciu aj vhodný typ pneumatík. Ak okrem nespevnených ciest jazdíte aj po ceste, potom sú pre vás vhodné krosové alebo trekingové bicykle. Tento typ bicykla je ideálny na cykloturistiku.

Cestné a mestské bicykle

Cestné bicykle sú svojou konštrukciou aj typom pneumatík predurčené na rýchlu športovú jazdu po ceste. Cestný bicykel sa nehodí do akéhokoľvek terénu. Skladacie bicykle sa skvele hodia na dochádzanie do práce v hustej mestskej prevádzke. Kedykoľvek bicykel jednoducho zložíte a vezmete so sebou do dopravného prostriedku alebo uložíte do kufra svojho auta. Mestské bicykle sú dizajnom aj výbavou stavané na bezstarostnú a pohodlnú jazdu po uliciach miest. Na ulici a v parku sa ako doma cítia bikrosové bicykle alebo BMX bicykle, ktoré majú široké plášte a tuhú a odolnú konštrukciu.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bicykle Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie bicykle Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bicykle Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bicykle recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií