AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Celtek Clown Fish L/XL

Zobraziť katalóg
Celtek Clown Fish L/XL
Lyžiarske rukavice - detské lyžiarske nepremokavé, veľ. L/XL
Kód:  SPT3106 Produktové číslo:  844096060018 Stránky výrobcu

Celtek Clown Fish L/XL

Nová kolekcia roku 2015 značky Celtek prináša originálny dizajn zimných rukavíc a nezabudla pritom ani na tých najmenších. Farebné palčiaky s motívom rybky určite potešia každého detského snowboardistu. Naučte deti milovať zimné športy a spoločne s týmito hrejivými rukavicami im pripravte nevšedný zážitok na lyžiarskej zjazdovke!

Vďaka špeciálnej membráne 15 K StormDry Insert sa nemusíte báť nepríjemného prechladnutia. Membrána zároveň zabraňuje molekulám vody prestúpiť dovnútra rukavice a ponecháva tak ruky v úplnom suchu. Tieto palčiaky sú vyrobené zo špeciálnej látky POWER GRID, ktorá zaručí vysokú odolnosť, a tým aj dlhšiu životnosť rukavíc. Elastické sťahovanie snehovej manžety a guma okolo zápästia zabraňuje snehu vstúpiť do vnútorného priestoru rukavice pri nechcenom páde na zem a zároveň udržuje stabilnú teplotu pre maximálne pohodlie všetkých detských športových nadšencov.

Zimná sezóna na horách sa blíži, nepremeškajte túto jedinečnú šancu a urobte radosť deťom týmito športovými rukavicami s nevšedným dizajnom!

  • Detské rukavice vhodné na všetky typy zimných športov
  • Originálny dizajn (Matt French)
  • Pohodlné, hrejivé, vodoodolné
  • DNA PrintingTM (Carnival Color) - trvanlivý, vysoko odolný DNA atrament vsakujúci sa priamo do materiálu, vďaka ktorému zostane potlač rukavíc stále farebná
  • DMC TufferthanTM Leather Palm - syntetická koža zodpovedajúca vlastnostiam hovädzek kože
  • PrimaLoft® Insulation - vysoko izolačný materiál z mikrovlákien
  • 15K Storm Dry Insert - nepremokavá membrána

Materiál:
Vrchná časť: 100 % nylon
Podšívka: 100 % polyester (fleece)

Index hrejivosti:
8 (10 je najteplejšie)

Poznámka:
» Všetky rukavice na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Celtek Clown Fish L/XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Celtek Clown Fish L/XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Celtek Clown Fish L/XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Celtek Clown Fish L/XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Celtek Clown Fish L/XL.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií