Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Chrániče na basketbal

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Basketbal je dynamický šport plný rýchlych pohybov, skokov a kontaktu medzi hráčmi. Či už ste začiatočník alebo skúsený hráč, je nevyhnutné mať vhodnú ochranu, aby vaše telo zostalo v čo najlepšom stave. Aké chrániče na basketbal teda vybrať pre tento energický šport?

Pokračovať

Chrániče na basketbal na ruky

Chrániče na basketbal na ruky nielenže vyzerajú skvele, ale poskytujú aj podporu vašim zápästiam a predlaktiam pri driblovaní, streľbe alebo blokovaní lopty. Sú vyrobené z elastických a priedušných materiálov, ktoré zaistia, aby vaše ruky zostali suché a pohodlné počas celej hry.

Basketbalové chrániče na kolená a nohy

Basketbalové chrániče na nohy poskytujú kompresiu, čo môže pomôcť pri prevencii svalových kŕčov a podporiť cirkuláciu. Sú ideálne pre hráčov, ktorí si chcú udržať svaly v teple počas zápasu. Basketbalové chrániče na kolená sú nevyhnutné, najmä ak ste hráč, ktorý často skáče. Pomáhajú minimalizovať vplyv a chrániť kolená pred modrinami a zranením.

Chrániče na basketbal na zuby

Chrániče zubov na basketbal by mali byť pohodlné, odolné a poskytovať maximálnu ochranu pri nárazoch. Kontaktná povaha basketbalu môže spôsobiť úrazy zubov. Investícia do kvalitného chrániča na zuby je tak kľúčová na ochranu vášho úsmevu.

i

Detské chrániče na basketbal

Deti potrebujú zvláštnu ochranu, pretože ich telá sú stále vo vývoji. Detské chrániče na basketbal by mali byť ľahké, pohodlné a poskytovať maximálnu ochranu pre citlivé oblasti, ako sú kolená, zápästie a hlava.

Topánky na basketbal

Hoci topánky technicky nie sú chráničom v tradičnom zmysle, hrajú kľúčovú úlohu v ochrane vašich nôh a členkov. Basketbalové topánky by mali poskytovať dobrú podporu členku, mali by byť pohodlné a ponúkať vynikajúcu trakciu na drevenom povrchu ihriska.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
23 položiek

Chrániče na basketbal

Chrániče na basketbal

V kategórii Chrániče na basketbal máme práve teraz na Alza.sk celkom 23 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné chrániče na basketbal Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie chrániče na basketbal Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii chrániče na basketbal recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií