AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

City Boss GV5 čierna

Zobraziť katalóg
City Boss GV5 čierna
4,4 3 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 500 W, nosnosť 150kg, čierna farba, maximálna rýchlosť 35 km/h, dojazd až 35 km, kapacita batérie 15.4 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 22kg
Kód:  SPTepic84 Produktové číslo:  8594192730590

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

City Boss GV5 čierna

S čiernou elektrickou kolobežkou City Boss GV5 si jazdu mestom či prírodnou cestičkou jednoducho užijete. Namiesto toho, aby ste museli do práce či do školy autom alebo hromadnou dopravou, použitím kolobežky GV5 šetríte životné prostredie a napriek tomu nebudete strácať drahocenný čas. Vďaka premyslenej konštrukcii a dvojito istenému skladaciemu mechanizmu nebude problém kdekoľvek kolobežku previezť a uschovať. S výškovo nastaviteľnými riadidlami bude môcť na City Boss GV5 jazdiť akokoľvek vysoká osoba. Vyberajte si u elektrickej kolobežky City Boss GV5 čiernej z 3 jazdných režimov alebo využite tempomat na pohodlné cestovanie na dlhších trasách. O všetkom budete mať prehľad vďaka dobre čitateľnému LCD displeju. Čierna kolobežka City Boss GV5 dokáže ísť rýchlosťou až 35 km/h a na jedno nabitie s ňou urazíte vzdialenosť 35 km. Navyše so zadným aj predným odpružením pôjdete s touto elektrokolobežkou ako v bavlnke, vyvezie vás dokonca aj do prudšieho kopca. Jazdite ekologicky a zároveň si pritom užívajte plný komfort z jazdy s elektrickou kolobežkou City Boss GV5.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky City Boss GV5 čierna

  • Elektrokolobežka na každodenné dochádzanie po meste aj v prírode
  • Vybavená bezúdržbovým 500 W motorom
  • Pohodlne uvezie jazdca do 100 kg
  • Vyvezie vás tak aj do prudšieho kopca
  • 3 rýchlostné režimy
  • Tempomat kolobežky City Boss GV5 oceníte pri dlhších cestách
  • Transflektívny LCD displej
  • USB port na displeji pre možnosť dobíjania telefónu a ďalších zariadení
  • Li-Ion batéria elektrickej kolobežky City Boss GV5 sa nabije doplna za 6 – 7 hodín
  • Dojazd kolobežky činí 35 km, podľa jazdných okolností
  • Dvojito istená rozkladacia konštrukcia umožní kolobežku zložiť aj rozložiť za 8 sekúnd
  • Kolobežka City Boss GV5 vybavená parkovacím stojanom
  • Výškovo nastaviteľné riadidlá pre 150 – 210 cm vysokého jazdca, vybavená ergonomickými gripmi
  • Pevný a ambientný podsvietený rám pre dobrú viditeľnosť znesie záťaž až 150 kg
  • Elektrická kolobežka GV5 je vybavená kovovým svetlom s výkonom 400 lúmenov a dosahom 10 m
  • Predné a zadné svetlo ovládané pomocou spínača na riadidlách
  • Tu sa tiež nachádza spínač húkačky a dokonca aj animovaných smerových svetiel
  • Vo výbave kolobežky je nezávislá zadná a predná mechanická kotúčová brzda s istením brzdy elektronickej
  • Počas brzdenia sa automaticky spína zadné brzdové svetlo
  • Rozšírené kolesá na 2,5", s priemerom 10" sú vhodné aj do terénu s nerovnosťami a tiež na vlhký povrch
  • Predný a zadný tlmič pre komfortnú jazdu
  • Hmotnosť kolobežky City Boss GV5 činí 22 kg a rozmer zloženého rámu 116 cm pre jednoduché prevážanie a skladovanie
  • Voliteľná možnosť dovybavenia kolobežky skladacím sedlom
  • Elektrická kolobežka City Boss GV5 v čiernom farebnom vyhotovení

Elektrická kolobežka City Boss GV5 - do mesta aj do prírody

Užite si vychádzky v prírode či cestovanie po meste s elektrokolobežkou City Boss GV5 čiernou, ktorá bola presne na takéto jazdy konštruovaná. Dvojito istený skladací mechanizmus bol dômyselne navrhnutý do posledného detailu - kolobežku zložíte aj rozložíte do 8 sekúnd. Prevážať ju v aute, vlaku či hromadnej doprave nebude vôbec náročné vďaka praktickej skladacej konštrukcii a váhe 22 kg. Elektrická kolobežka City Boss GV5 čierna je tiež vybavená praktickým stojanom na parkovanie. Táto elektrická kolobežka kombinuje špičkovú technológiu pre pohodlnú a efektívnu jazdu a zároveň víziu dnešného ekologického sveta. Kolobežka je certifikovaná podľa smernice CE 2006/42/EC.


Vyvezie vás bez ťažkostí do kopca aj v teréne

Kolobežka City Boss GV5 so svojím bezúdržbovým motorom s výkonom 500 W dookáže stále zrýchľovať aj pri zaťažení 100 kg. Vyjsť aj do prudšieho kopca bez pomoci jazdca nebude pre kolobežku City Boss GV5 žiadny problém. Vďaka prednému a zadnému tlmiču bude jazda maximálne komfortná a môžete tak s čiernou elektrickou kolobežkou GV5 vyraziť aj do mierneho terénu.


Jazdné režimy do každej situácie

Elektrická kolobežka City Boss GV5 dostala do výbavy 3 jazdné režimy, vďaka ktorým si budete môcť korigovať svoju jazdu presne podľa potreby či nálady. Nastavovať ich budete môcť pomocou tlačidla na LCD displeji. Medzi jazdné režimy, z ktorých budete vyberať, patrí pomalý s rýchlosťou 15 km/h vhodný pre začiatočníkov či do horších jazdných podmienok, stredný 25 km/h, čo je komfortná rýchlosť na cestovanie elektrokolobežkou alebo rýchly, s ktorým pôjdete na rovných úsekoch až 35 km/h. Určite príde vhod aj tempomat, ktorým je čierna City Boss GV5 vybavená, vďaka ktorému bude kolobežka udržiavať rovnakú rýchlosť aj bez nutnosti stlačeného plynu. Zároveň je možné jeho funkciu deaktivovať v nastavení.


Ešte ďalej a ešte dlhšie s kolobežkou City Boss GV5

Vo výbave kolobežky City Boss GV5 čiernej je Li-Ion batéria s kapacitou 15,4 Ah, ktorú pri použití klasickej 220 V zásuvky dobijete prenosnou nabíjačkou na plnú kapacitu za 6 – 7 hodín. Na jedno také nabitie potom s elektrokolobežkou GV5 môžete prejsť až dlhých 35 km. S ohľadom na hmotnosť jazdca, terén, štýl jazdy a ďalšie faktory môže byť táto vzdialenosť o niečo kratšia alebo tiež dlhšia. Pri kratších cestách tak nebudete musieť kolobežku GV5 zakaždým nabíjať. Ak bude potrebné, s vybitou batériou môžete núdzovo dôjsť aj klasickým odrážaním.


Prehľad o všetkom dianí na LCD displeji

Dotykový LCD displej, ktorý je transflektívny a teda skvele čitateľný aj na priamom slnku či v noci, vám poskytne prehľad o aktuálnom stave batérie, aktuálnej rýchlosti a celkovej prejdenej vzdialenosti. K tomu si budete môcť tiež dobíjať svoj mobilný telefón či tablet pomocou USB portu vzadu na displeji, či už priamo za jazdy.


S elektrokolobežkou GV5 vás nikto neprehliadne ani v noci

Elektrická kolobežka City Boss GV5 dostala do výbavy kovové svetlo s výkonom 400 lúmenov, s ktorým uvidíte až do vzdialenosti 10 metrov. Nebude tak problém vyraziť na cesty aj uprostred noci. Ku vzhľadu kolobežky GV5, ale hlavne jej bezpečnej viditeľnosti, pridáva ešte farebné ambientné podsvietenie spodného rámu, ktoré sa zopne spoločne s ostatnými svetlami. S predným a zadným svetlom, ktoré čerpajú energiu z centrálnej batérie, budete dobre vidieť aj za zhoršených svetelných podmienok. Ich zapnutie aj vypnutie budete ovládať pomocou spínača na riadidlách. Tu je tiež umiestnené tlačidlo pre húkačku a dokonca aj animované smerové svetlá. Zadné brzdové svetlo sa automaticky rozsvieti pri brzdení.


Brzdenie s kolobežkou City Boss GV5

Ak bude potrebné nejaké prudšie brzdenie, čiernu kolobežku City Boss GV5 spoľahlivo zastavíte pomocou nezávislej zadnej a prednej mechanickej kotúčovej brzdy. Tá je navyše podporovaná brzdou elektronickou, a tak je eliminovaná šanca, pri ktorej by došlo k nejakým nepríjemnostiam.


Výškovo nastaviteľné riadidlá pre akokoľvek vysokých jazdcov

Veľkou výhodou elektrickej kolobežky City Boss GV5 je dozaista možnosť výškovo nastaviteľných riadidiel. Tie sú vybavené ergonomickými gripmi a jazdenie nebude problém ani pre osoby s vyššou postavou až okolo 210 cm. Na výrobu rámu kolobežky bol použitý letecký hliník a City Boss GV5 čierna tak vydrží zaťaženie až do 150 kg. Veľmi priestranný nášľap vám dovolí cestovať s chodidlami ako za sebou, tak i umiestnenými pohodlne vedľa seba. Odporúčaný vek na použitie elektrokolobežky City Boss GV5 od 16 rokov.


Komfortná jazda s kolobežkou City Boss GV5 čiernou

S veľkými 10" kolesami, ktoré výborne priľnú aj k vlhkému povrchu, dorazíte do vašej plánovanej destinácie bez hrozby defektu. Pneu sú navyše rozšírené na 2,5", takže zvládnu aj mierne nerovný terén. Dvojité ráfiky zaisťujú jednoduché vymenenie sfúknutej duše či opotrebovaného plášťa aj v pohodlí domova. K tomu vás pred postriekaním z kaluží ochránia blatníky, ktorými sú kolesá opatrené. Kolobežku City Boss GV5 čiernu si môžete tiež vybaviť skladacím sedadlom, ak uznáte za vhodné.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Odporúčaná výška postavy
160 cm Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
150 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Odporúčaná výška postavy
160 cm Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
150 cm Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
150 kg Hotovo!
Hmotnosť
22 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Materiál držadiel
Guma Hotovo!
Dĺžka kolobežky
120 cm Hotovo!
Minimálna výška riadidiel
67 cm Hotovo!
Maximálna výška riadidiel
98 cm Hotovo!
Šírka nášľapu
20 cm Hotovo!
Dĺžky nášľapu
54 cm Hotovo!
Výška nášľapu
21 cm Hotovo!

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Nastaviteľná výška riadidiel, Odpružená predná vidlica Hotovo!
Brzdový systém
Kotúčová brzda Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
10" (254 mm) Hotovo!
Priemer zadného kolesa
10" (254 mm) Hotovo!
Materiál koliesok
Pneu Hotovo!

Pohon

Výkon
500 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
35 km/h Hotovo!
Maximálne stúpanie
17 % Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
35 km Hotovo!
Kapacita batérie
15,4 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
10" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení této koloběžky nabíječka?

Dobrý den, bude v blízké době naskladněný nový kus této koloběžky ? City boss na svých stránkách uvádí, že by měly k nim přijít 20.10., tak mě zajímá, jestli i v tento den budou naskladněny i u vás. děkuji

Zdravim, mozem sa spytat kolesa su bezdusove, alebo s dusou? Na fotkach vyzeraju ako bezdusove, ale vsade je pisane ze su klasicke, dakujem.

Dobrý deň chcem sa spýtať mam kolobežku gv5 mam ju dva mesiace a už mám štvrtý defekt na kolese, nemôže to byť tím že sa prehreje motor na zadnom kolese a tým teplom praskne dušu dakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat dají se na to koupit náhradní díly například kolečka atd děkuji za odpověď

Je k CB alarm a aplikace? Ten alarm dle manuálu nejspíš ne. Já ten alarm používám každý den, tak je to užitečné.

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda je možné si koloběžku někde prohlédnout/vyzkoušet? Děkuji, pěkný den

Dobrý den, dá se s kolobezkou jezdyt i v mokru? A kolečka jsou nafukovací? Dekuji

dobry den... chci se zeptat, jestli je tato kolobezka nejak vodeodolna, jestli se da jezdit i za mokra, deste... dekuji za odpoved...

Dobrý den, mohu se zeptat, proč toto zboží nelze koupit na třetinky, ale stejný model, akorát v bíle barvě takto koupit jde? Děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k City Boss GV5 čierna
Príslušenstvo pre City Boss GV5 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si City Boss GV5 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: City Boss GV5 fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií