Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Contigo Byron žltá

Zobraziť katalóg
Contigo Byron žltá
Termoska – s vákuovou izoláciou, 470ml, patentovaný uzáver s výklopným náustkom, veko vybavené rezervoárom, obsah vydrží teplý 6 hodín, chladný 12 hodín
Kód:  SPT15769 Produktové číslo:  840276124334
Contigo Byron žltá Predaj skončil

Contigo Byron žltá

Beriete si so sebou na cesty teplé či chladné nápoje? Potom neprehliadnite špičkovú termosku Contigo Byron. Jej obsah totiž vydrží studený až 12 hodín a teplý až 6 hodín, a to vďaka dvojitej stene z nehrdza&vejúcej ocele a vákuovej izolácii. Navyše zaujme patentovaným uzáverom SnapSeal s výklopným náustkom, ktorý je jednoducho ovládateľný jedným prstom. Veko je zároveň vybavené rezervoárom, ktorý umožňuje bezpečnejšiu konzumáciou teplejších nápojov, ktoré možno usrkávať. Termoska má tiež protišmykovú úpravu, poteší moderným dizajnom a možno ju umývať v umývačke riadu.

Poznámka: termosky Contigo nie sú určené pre vriace nápoje, pretože v takom prípade hrozí pri manipulácii nebezpečenstvo obarenia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková termoska s dvojitou stenou z nehrdzavejúcej ocele a vákuovou izoláciou
  • Nápoj vydrží teplý až 6 hodín, studený až 12 hodín
  • Ľahko ovládateľný uzáver SnapSeal
  • Veko vybavené rezervoárom pre bezpečnejšie pitie teplejších nápojov
  • Moderný dizajn
  • Možnosť umývania v umývačke riadu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Contigo Byron žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Byron Thermosflasche Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Byron Thermosflasche Gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Contigo Byron, sárga.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií