Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Coppi XHT 26000

Zobraziť katalóg
Coppi XHT 26000
Mestský bicykel – oceľový rám, hliníkové brzdy
Kód:  OLP600 Produktové číslo:  8595243826378

Coppi XHT 26000

Priemer kolesa:

-

Rám:

Oceľ

Vidlica:

Oceľ

Brzdy:

V-brake

Prehadzovačka:

-

Prešmykovač:

-

Kľučky/prevodníky:

-

Kazeta:

-

Plášte:

Kenda 26 × 1-3/8 hnedá

Hmotnosť bicykla:

-

Začnite sa dopravovať štýlovo na bicykli Coppi XHT 26000. Jedinečné retro vyhotovenie robí z tohto kúska naozajstný unikát. Verte, že na takomto bicykli k vám do práce nikto nepríde. Navyše sa nemusíte báť, že by to bolo na úkor praktickosti a pohodlnej jazdy.

Nad predným aj zadným kolesom nájdete nosič na najrôznejšie druhy nákladov. Zadné koleso má dokonca ochranu proti vniknutiu nákladu do výpletu a tak sa zabráni zbytočným nehodám. Vaše nohavice sú zase chránené pred zamazaním od reťaze. Koleso je skonštruované z odolnej a zároveň ľahkej ocele. Riadidlá majú koženkové prešívané držadlá pre pohodlný a pevný úchop. Užite si cestovanie na tomto nádhernom kúsku.

Doplňujúce informácie:

Prevodník:
Oceľ

Brzdy:
Hliník

Náboje:
Hliník

Sedlo:
TK

Sedlovka:
Oceľ

Riadidlá:
Chrómovaná oceľ

Pedále:
Klasické ohrádkové

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Krásný den, je kolo skutečně skladem? Před cca deseti dny jsem si tohle kolo objednala, přišlo úplně jiné, s přehazovačkou, ale především velké pánské. Vystavené kolo se mi dost líbí, ale nechci už riskovat. Děkuji a s pozdravem

Diskusia a poradňa k Coppi XHT 26000
Príslušenstvo pre Coppi XHT 26000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coppi XHT 26000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coppi XHT 26000.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií