Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CRAFT Devotion JKT W Black S

Zobraziť katalóg
CRAFT Devotion JKT W Black S
Motorkárska bunda dámska vetrovka vhodná na beh či iné športové aktivity, odľahčené partie v podpazuší, veľkosť S
Kód:  SPT11047 Produktové číslo:  7318572462861
CRAFT Devotion JKT W Black S Predaj skončil

CRAFT Devotion JKT W Black S

Ľahká dámska vetrovka značky Craft je ideálnou bundou na beh a ďalšie vonkajšie aeróbne aktivity. Táto funkčná bunda je vďaka materiálovému zloženiu obzvlášť vhodná na šport i ďalšie voľnočasové aktivity počas teplejšieho jarného a jesenného počasia. Ponúka univerzálny strih, ktorý garantuje pohodlie počas najrôznejších druhov pohybu a štýlový dizajn, ktorý podčiarkuje čierno-ružová farebná kombinácia.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná na beh a vonkajšie aeróbne aktivity
  • Príjemný a priedušný materiál
  • Ventilačný otvor v oblasti chrbta
  • Elastické kliny v oblasti lakťov a po stranách bundy
  • Regulovateľný spodný diel
  • Čiastočná vetruodolnosť
  • Náprsné vrecko
  • Reflexné prvky

Navrhnutá pre maximálny komfort

Použitý materiál je veľmi priedušný, potrebný odvod vlhkosti zaisťuje aj ventilačný otvor v hornej polovici chrbta, ktorý je pre ešte väčšiu účinnosť doplnený meshom. Odľahčené meshové partie nájdete aj v podpazuší, čiastočne po stranách bundy a v golieri.

Aby sa pod bundu nedostal chladný vzduch, sú jej rukávy zakončené elastickou gumičkou a spodný diel bundy je regulovateľný. Zips je z vnútornej strany podložený légou a zakončený tak, aby chránil bradu pred odrením. Myslené bolo aj na bezpečie športovkyne, a preto na bunde nájdete reflexné prvky.

Doplňujúce informácie:

Materiál:

100 % polyester
Mesh - 90 % polyester, 10 % elastan

Veľkosť:
S

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CRAFT Devotion JKT W Black S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRAFT Devotion JKT W Black S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CRAFT Devotion JKT W Black S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CRAFT Devotion JKT W Black S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CRAFT Devotion JKT W Fekete S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií