Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Craft Shift Free HZ black-green veľ. M

Zobraziť katalóg
Craft Shift Free HZ black-green veľ. M
Mikina / Polorolák pánsky, funkčné, materiál: 100% polyester, gramáž: 200g / m2
Kód:  SPTm0993 Produktové číslo:  7318572541641 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Craft Shift Free HZ black-green veľ. M Predaj skončil

Craft Shift Free HZ black-green veľ. M

Užite si a vychutnajte príjemný pocit z pohybu aj v chladnom období s teplou, funkčné, športové mikinou Craft Shift Free HZ.Mikina má tvar polorolák s ergonomickým strihom, ktorý výborne sedí a lepšie chráni celé telo aj s dekoltom a krkom a zároveň neprekáža v pohybe.Rukávy sú dlhšie a tak príjemne prikrývajú chrbty rúk. Zips je vypodložený a pri krku má ochranu proti oderu a poškriabaniu kože. 

Mikina je vyrobená z dvoch druhov pleteniny. Strečové časti Flex fleece na ramenách a v hornej polovici chrbta vás budú príjemne hriať a poskytnú aj miernu ochranu voči vetru. Ostatné partie z pružnejšieho Shift fleece? majú nižšiu gramáž, čím sú priedušnejšie a zaručí vám príjemný pocit komfortu pri pohybe. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam má veľa možností využitia.Najlepšie vám poslúži napríklad pri behaní, ale tiež aj na mnohé ďalšie športy prevádzkované aj za chladného počasia.

veľkosť:
M

Farba:
Zelená + čierna

materiál:
100% Polyester

gramáž:
195 g / m2
200 g / m2

odporúčanie:
Môžete prať na 40 ° C.
Nepoužívajte aviváž. Perte poruby. Nesušte na kúrenie ani v sušičke.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť
M Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Veľkosť oblečenia

Veľkosť
M Hotovo!

Určenie a veľkosť

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Craft Shift Free HZ black-green veľ. M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Craft Shift Free HZ black-green vel. M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Craft Shift-freies HZ schwarz-grün vel. M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Craft Shift-freies HZ schwarz-grün vel. M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Craft Shift Free HZ fekete-zöld vel. M.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií