AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Cramer lepidlo na tejp Tuf-skin

Zobraziť katalóg
Cramer lepidlo na tejp Tuf-skin
3,3 3 hodnotení
Lepidlo bezfarebné, na tejp, 118 ml
Kód:  SPTms1959 Produktové číslo:  31196040513 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cramer lepidlo na tejp Tuf-skin Predaj skončil

Cramer lepidlo na tejp Tuf-skin

Koniec nepríjemného trenia tejp! Vďaka ďalšej vychytávke od americkej spoločnosti Cramer, ktorá je priekopníkom športovej medicíny už od roku 1918, sa už nebudete musieť báť zaparenín a pľuzgierov od nedokonale upevnených tejp. Ani o oblečenie a pokožku nemusíte mať žiadny strach. Tuf-Skin je bezfarebný, nezanecháva žiadne škvrny a k pokožke je veľmi šetrný. Dokonca je vhodný aj pre rehabilitačné použitie. Správne by mal byť použitý pri každom tejpovaní, aspoň na najviac namáhaných miestach či pri použití podtejp. Tiež sa dá použiť ako alternatíva k oholeniu pokožky pred aplikáciou tejp.

Aplikácia lepidla:

Lepidlo stačí len nastriekať na očistenú pokožku a niekoľko sekúnd počkať. Keď začne byť lepkavé, môžete začať s obvyklým tejpovacím procesom.

Objem 118 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cramer lepidlo na tejp Tuf-skin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cramer Lepidlo na tejpy Tuf-skin. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cramer Tuf-skin ragasztó kineziológia szalagokhoz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií