AlzaBoxy Q1 Aplikace

Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24

Zobraziť katalóg
Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24
Obuv detská, veľkosť 22-24, mondopoint 132-140 mm
Kód:  SPT7105 Produktové číslo:  887350701166
Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24 Predaj skončil

Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24

Miluje vaša malá princezná Annu, Elsu a snehuliaka Olafa? Teraz môže mať celú túto zmrznutú partiu celý deň so sebou na svojich nohách. Doprajte jej tú najkvalitnejšiu a najpohodlnejšiu obuv ozdobenú jej obľúbenými rozprávkovými postavičkami. Topánky vydržia celodenné vyvádzanie, na chodidle dobre držia a umožňujú jeho optimálne prekrvenie. Nevadí im voda a ich čistenie je radosť.


Spoznajte výhody Croslite

Špeciálny patentovaný materiál Croslite zaisťuje nízku hmotnosť topánky, vysokú pevnosť aj odolnosť proti poškodeniu. Navyše je antibakteriálny, a tak chráni vašu nohu pred množením škodlivých baktérií. Perfektne sa čistí a uschne v priebehu okamihu.


Pohodlie a zdravie na prvom mieste

Vďaka popruhu v oblasti päty je noha v topánke dobre upevnená a zamedzuje nechcenému vyzutiu. Vzdušné vyhotovenie efektívne zamedzuje poteniu nôh, takže obuv Croslite môže vaša ratolesť bez problému nosiť celý deň na nohách.


Hlavné výhody Crocs Crocband Flip

  • Motív, ktorý si vaše dieťa obľúbi
  • Patentovaný materiál Croslite
  • Masážne lôžko topánky a podpora klenby
  • Jednoduché čistenie, rýchle sušenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crocs CC FrozenFever Clog K Party Pink/Oyster EU 22-24. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crocs CC FrozenFever Klumpa K Fél Pink / Oyster EU 22-24.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií