AD homeoffice AD homeoffice

Crocs Classic Kids Ultramarine EU 34-35

Zobraziť katalóg
Crocs Classic Kids Ultramarine EU 34-35
Obuv detská, veľkosť 34-35, Mondopoint 218 mm
Kód:  SPT7115 Produktové číslo:  887350754773
Crocs Classic Kids Ultramarine EU 34-35 Predaj skončil

Crocs Classic Kids Ultramarine EU 34-35

Doprajte svojim deťom topánky, ktoré si zamilujú - Crocs Classic Kids vychádzajú z najobľúbenejšieho a najrozšírenejšieho modelu Crocs Classic. Nielenže sú nesmierne pohodlné a zároveň bezpečné, ale tiež sa ľahko obúvajú a vyzúvajú a nebudú tak deti zdržovať pri žiadnej hre. Kvalitný materiál je u tejto značky samozrejmosťou. Deti ocenia masážne lôžko, ktoré bude hýčkať ich nohy, a vy zase ľahké čistenie - topánky stačí len opláchnuť a budú ako nové.

Prečo svojim deťom vybrať Crocs Classic Kids?

  • Kultový model prispôsobený deťom
  • Patentovaný materiál Croslite
  • Masážne lôžko
  • Jednoduché obúvanie a vyzúvanie
  • Jednoduchá údržba a sušenie

Spoznajte výhody Croslite

Špeciálny patentovaný materiál Croslite zaisťuje nízku hmotnosť topánky, vysokú pevnosť aj odolnosť pred poškodením. Obuv je navyše antibakteriálna, a tak chráni vašu nohu pred množením škodlivých bradavíc. Perfektne sa čistí a uschne behom okamihu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crocs Classic Kids Ultramarine EU 34-35
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crocs Classic Kids Ultramarine EU 34-35. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crocs Classic Kinder Überseeisches EU 34,35. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crocs Classic Kinder Überseeisches EU 34,35. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crocs Classic Kids Ultramarine EU 34-35.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií