AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Crono MTB Artica CW1 veľ. 45

Zobraziť katalóg
Crono MTB Artica CW1 veľ. 45
Cyklistické tretry – MTB cyklistické, zimné, pre tréning za mrazu i mokra, vonkajšia neoprenová topánočka s utesneným zipsom, špička topánky zo špeciálneho materiálu odolného proti oderu, hmotnosť 380g
Kód:  SPTms2210 Produktové číslo:  2000000040929
Crono MTB Artica CW1 veľ. 45 Predaj skončil

Crono MTB Artica CW1 veľ. 45

Nový model Arctica CW1 od firmy Crono prináša nerušené pohodlie pre vaše nohy počas zimných vychádzok. Jednoduché zapínanie pomocou zipsu s rýchlouzáverom doplňuje vonkajšia neoprénová topánočka s technológiou WIND-TEX, cez ktorú sa nedostane ani kvapka vody. Samozrejmosťou je pásik pre ľahšie nazutie, rovnako ako reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Vetru i vodo odolná topánka
  • Určená do extrémnych zimných podmienok
  • COMFORT FIT pre jedinečné pohodlie v topánke
  • Špičky z oderuodolného materiálu
  • Vonkajšia neoprenová topánočka

Dokonalé prevedenie

Táto topánka je ideálna do nehostinných zimných podmienok. Vonkajšia vrstva je vyrobená z neoprénu, voda tak nemá šancu sa dostať ani k vnútornej vrstve, nieto k vášmu chodidlu. Môžete zabudnúť na všetky odreniny, pľuzgiere alebo zranenia - technológia COMFORT FIT zaisťuje, že topánka už nemôže byť pohodlnejšia. Reflexné prvky 3M zaisťujú vašu bezpečnosť a viditeľnosť. Podrážka je zosilnená karbónom a disponuje vynikajúcim indexom tvrdosti podrážky 7.

 

Parametre a špecifikácia:

Systém tretry:
SPD

Index tvrdosti podrážky:
7

Hmotnosť:
380 g

Veľkosť:
45

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crono MTB Artica CW1 veľ. 45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crono MTB Artica CW1 vel. 45.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií