Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Crussis Urban 4.4

Zobraziť katalóg
Crussis Urban 4.4
5 3 hodnotení
Kolobežka skladacia, nosnosť 120kg, pre jazdcov vysokých cca 155 cm, max. výška riadidiel 98 cm, čeľusťové brzdy, hmotnosť 10kg
Kód:  SPT4264n Produktové číslo:  8595640700738

Crussis Urban 4.4


Crussis Urban 4.4

Kolobežka Crussis Urban 4.4 stvorená pre jazdu po meste aj v ľahkom teréne

Športovo ladená kolobežka Crussis Urban 4.4 je vhodná pre svižné výjazdy za zábavou aj aktívnym odpočinkom. Kolobežka je vybavená patentovaným rámom s vysokou tuhosťou s krátkym rázvorom, ktorý energiu z odrazu dokáže efektívne preniesť do priameho smeru jazdy. Brzdy TEKTRO vynikajú vysokým brzdným účinkom a ich páčky disponujú praktickým integrovaným zvončekom. Brzdová kabeláž je ukrytá vo vnútornom priestore rámu, čo eliminuje riziko akéhokoľvek mechanického poškodenia brzdného systému.


Kľúčové vlastnosti kolobežky Crussis Urban 4.4

  • Česká kvalita
  • Pre jazdu po ceste, aj v ľahkom teréne
  • Rámové a dizajnové riešenie patentované pre celú Európu a USA
  • Maximálny používateľský komfort
  • Nosnosť 150 kg
  • Špičkové plášte SCHWALBE BIG APPLE
  • Predné kolesá 26", zadné 20"
Crussis Urban 4.4

Crussis Urban 4.4

Kolobežka Crussis Urban 4.4 poskytuje pohodlné a bezpečné uchopenie

Kolobežka radu Urban si vás získa radom skvelých vychytávok. Medzi ne patria napríklad špičkové plášte s nízkym valivým odporom, ktoré vykazujú skvelé jazdné vlastnosti nielen na ceste, ale aj v ľahšom teréne. Anatomicky tvarované rukoväte kolobežky Crussis Urban 4.4 prinášajú pohodlné a bezpečné uchopenie, čím zaisťujú dokonalý používateľský komfort. Kolobežka radu Urban 4.4 je vhodná pre výšku postavy od 140 cm do 190 cm.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj/Dobry den. chci se zeptat...pokud si objednam kolobezku primo na prodejnu k osobnimu vyzvednuti,bude uz v celku,pripadne je mozno ji tam nechat seridit,aby byla uz pripravena k provozu? Dekuji,Jitka

Diskusia a poradňa k Crussis Urban 4.4
Príslušenstvo pre Crussis Urban 4.4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crussis Urban 4.4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Urban Crussis 4.4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií