PET AlzaBoxy Q1

CycleOps Ochranná dečka na rám

Zobraziť katalóg
CycleOps Ochranná dečka na rám
– rámu ktorý ochráni bicykel pred potom, zároveň pojme veci, ktoré chcete mať počas tréningu pri sebe
Kód:  SPTms1840
CycleOps Ochranná dečka na rám Predaj skončil

CycleOps Ochranná dečka na rám

Koniec potom usmoleným rámom! Vďaka ďalšej vychytávke od CycleOps si už nemusíte na každý tréning nosiť niekoľko uterákov na starostlivé stieranie potu z rámu. Navyše agresívny pot môže spôsobiť koróziu a materiál bicykla poškodiť. Ochranná dečka medzi riadidlá a sedlovku je však schopná tomuto všetkému zabrániť. Môžete si byť istí, že cez ňu sa na váš rám nedostane už ani kvapôčka. Nie je to však len tak hocijaká dečka. Jej súčasťou je oddeliteľné dvojité vrecko. To sa dá použiť napríklad na ovládač, mobilný telefón, energetickú sušienku alebo gél.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CycleOps Ochranná dečka na rám Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CycleOps Ochranná dečka na rám. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CycleOps védő takaró a vázra.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií