PET PET

CycleOps Phantom 5

Zobraziť katalóg
CycleOps Phantom 5
Cyklistický trenažér voľnobežný náboj šliapací stred, zotrvačník 22 kg, wattmeter, elektronicky riadená brzda prepojená s Virtual Training, stabilná platforma a oceľový rám hmotnosť 63 kg
Kód:  SPTCOPh5 Produktové číslo:  012527013586
CycleOps Phantom 5 Predaj skončil

CycleOps Phantom 5

vypnuté
CycleOps Phantom 5 - design vhodný kamkoliv

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Ideálny fitness spoločník

Ste športový typ a chcete si udržiavať svoju kondíciu na najvyššej úrovni po celý rok? Ak áno, tak zbystrite svoje zmysly na tento prémiový stacionárny cyklotrenažér Phantom 5, ktorý vám zaručí dostatočný pohyb aj v mrazivom zimnom období. Jeho perfektný dizajn zapadne do každej miestnosti. Nemusíte sa teda ochudobňovať o skvelý pocit poctivo najazdených kilometrov aj v pohodlí vašej obývačky, hotela alebo telocvične. Robustný oceľový rám a stabilná platforma vám zaistí neočakávaný zážitok a bezpečné použitie cyklotrenažéra. Záruka na rám je 10 rokov.



Dokonalý zážitok z jazdy

Phantom 5 je navrhnutý tak, aby bol váš tréning dostatočne príjemný a podobný tomu, ktorý prevádzkujete na skutočnom bicykli. Tomu napomáha najmä robustný 21,8kg zotrvačník, ktorý je umiestnený mimo dosahu vašich nôh a odkvapkávajúceho potu. Nechýba ani voľnobežný šliapací stred s tichým nábojom. Cestný štýl riadidiel zaisťuje optimálny posed na bicykli. Pre osvieženie počas šliapania sú riadidlá vybavené dvoma držiakmi na fľaše.

vypnuté
CycleOps Phantom 5 - dokonalý zážítek z jízdy

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

vypnuté
CycleOps Phantom 5 - nastavitelný posed

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Nastaviteľný posed

Chcete sa na tomto trenažéri cítiť rovnako tak dobre ako na svojom skutočnom bicykli? U cyklotrenažérov Phantom si môžete nastaviť posed v 4 smeroch a všetkých mysliteľných uhloch s milimetrovou presnosťou tak ako na vašom bicykli.

vypnuté
CycleOps Phantom 5 - integrovaný wattmetr v PowerTap náboji

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Presné meranie výkonu

Pre neustále zlepšovanie vašich športových výkonov je vhodné vaše snaženie počas cvičenia merať. K tomu slúži Powertap merací náboj, ktorý s presnosťou 1,5% zmeria váš wattový výkon.

vypnuté
CycleOps Phantom 5 - elektronicky řízená brzda

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Elektronicky riadená brzda

Pre ešte intenzívnejší zážitok je cyklotrenažér vybavený elektronicky riadenou brzdou. Vďaka tomu sa budete cítiť rovnako, ako by ste vyrazili na skutočnom bicykli.


vypnuté
CycleOps Phantom 5 - konektivita Bluetooth Smart a ANT+

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Prepojenie s ďalšími zariadeniami

S týmto cyklotrenažérom neprichádzate o možnosť spárovania ďalších zariadení potrebných pre váš tréning. Nechýba totiž podpora Bluetooth Smart ani ANT+ technológia spárovania. Kompatibilita je zaručená s väčšinou CycleOps a Powertap produktov podporujúcich ANT+ rozhranie. Naviac je možné s pribaleným mini ANT+ USB flash diskom svoje namerané štatistiky ľahko zdieľať s počítačom.


Parametre produktu:

Celková hmotnosť:
63 kg

Hmotnosť zotrvačníka:
21,8 kg

Rozmery (D x Š x V):
121,9 × 33 × 86,4 cm

Meranie menovitého príkonu:
Áno, meracie náboj Powertap (presnosť ± 1,5%)

Technológia odporu:
Plne elektronický, riadený, programovateľný, elektromagnetická brzda

Kompatibilita:
Bluetooth, ANT+

Obsah balenia:
Cyklotrenažér Phantom 5, napájací kábel, sedlo CycleOps, ANT+ USB flash disk


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CycleOps Phantom 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CycleOps Phantom 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CycleOps Phantom 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CycleOps Phantom 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CycleOps Phantom 5.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií