Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dakine 101 29L Blue

Zobraziť katalóg
Dakine 101 29L Blue
Mestský batoh – s fleecovým vreckom na notebook s rozmermi cca 43×30×2cm (17"), vrecko na chrbte na zips, objem 29l
Kód:  SPTDaK003 Produktové číslo:  610934144314

Dakine 101 29L Blue

Štýlový batoh od značky Dakine je perfektný a praktický batoh pre mnohostranné využitie s množstvom vreciek. Nestratíte sa v ňom v škole či v meste, ale ani v zamestnaní.

Hlavné prednosti

  • Nadštandardne priestranný batoh (29 l)
  • Rozloženie priestoru do 3 hlavných komôr
  • Priedušný materiál Dri Mesh na chrbtovej časti a ramenných popruhoch
  • Vystužená priehradka na notebook 15"
  • Bezpečnostné vrecko na cennosti
  • Praktický organizér
  • Bočné vrecká kombinované (1× na zips, 1× pružné)
  • Fleecové vrecko na okuliare

Udrží cennosti v bezpečí

Tento batoh vám prináša jedno skvelé vylepšenie na cesty, vďaka ktorému sa už nebudete musieť báť o svoje doklady, peniaze, telefón či tablet. Všetko jednoducho uschováte do špeciálneho vrecka v chrbtovej časti a ukryjete tak pred nežiaducou pozornosťou okolia. Okuliare pred poškriabaním uschováte v praktickom vrecku s fleecovou podšívkou a pre notebook je pripravené starostlivo vystužené vrecko chrániace pred poškodením. Do bočného vrecka so zipsom potom môžete dať drobnosti, ktoré chcete mať stále po ruke a napriek tomu zabezpečené proti náhodnému vypadnutiu. Na druhej strane je bočné vrecko s pružným lemom a je tak ideálne pre fľaše s nápojmi.

Kvalita a prehľadnosť

Že sa jedná o kúsok s veľmi kvalitným spracovaním, spoznáte už na prvý pohľad. Na druhý pohľad vás poteší spevnené dno batohu, obojcestné zipsy pri všetkých troch hlavných komorách aj jemné dizajnové detaily. Polstrované popruhy na ramenách spoločne s hrudným popruhom sú nastaviteľné. V spojení s príjemným a vlhkosť odvádzajúcim chrbtovým systémom Dri Mesh urobia z jeho nosenia veľmi komfortnú záležitosť. Vďaka členeniu priestoru medzi tri komory sa vám len tak nestane, aby sa obsah batohu zmiešali na jednu veľkú hromadu. Praktický organizér v jednej z komôr a niekoľko menších vreciek potom zabezpečí, že aj tie najmenšie veci budú mať svoje špecifické miesto a ľahko ich nájdete. Takže už žiadne unáhlené hľadanie.

Doplňujúce informácie

Rozmer:
48 × 31 × 23 cm

Objem:
29 l

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,vejde se do toho batohu 17" palcovej notebook?

Diskusia a poradňa k Dakine 101 29L Blue
Príslušenstvo pre Dakine 101 29L Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dakine 101 29L Blue.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií