AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dakine ACCESSORY CASE CARBON

Zobraziť katalóg
Dakine ACCESSORY CASE CARBON
4,5 2 hodnotení
Peračník – na ceruzky, na komponenty atď.
Kód:  SPT19524 Produktové číslo:  610934967197
Dakine ACCESSORY CASE CARBON Predaj skončil

Dakine ACCESSORY CASE CARBON

Byť pripravený na vyučovanie v škole neznamená len sa naučiť učivo na výbornú. Každý školou povinný žiak alebo študent vám rád potvrdí, aké dôležité je mať so sebou v aktovke tiež priestranný školský peračník, aby ich počas výuky pri písaní nič nezaskočilo. Nie ste školák ani študent? Nevadí, puzdro vás poteší v každom veku. A to nielen svojim štýlovým vzhľadom, ale najmä svojou praktickosťou.

Vždy je dôležité vybrať peračník dostatočne veľký, aby ste ho následne mohli naplniť všetkým, čo budete potrebovať. Bočné pútko umožňuje jednoduché prenášanie a peračník tak bude skvelý a užitočný nielen v škole, ale aj na cestách. Do štýlového puzdra, s rozmermi 20 x 8 x 6 cm, uložíte čokoľvek od pasteliek, ceruziek až po cestovateľskú výbavu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dakine ACCESSORY CASE CARBON.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií