AD homeoffice PET

Dakine Duel 26L Augusta

Zobraziť katalóg
Dakine Duel 26L Augusta
5 1 hodnotení
Mestský batoh mestský multifunkčný s úchytom skateboarde vrátane priehradky na notebook 14 ", rozmer 48 × 30 × 23 cm, objem 26 l
Kód:  SPT11964 Produktové číslo:  610934969702

Dakine Duel 26L Augusta

Radi by ste moderný a štýlový batoh, ktorý vám ponúkne aj niečo navyše? Potom je tento presne pre vás. Zaujímavé šedozelené prevedenie zaistí, že nezapadnete v dave, batoh vám však poskytne dostatok priestoru, bezpečné uloženie pre notebook ak tomu uchytenia skateboardu. Batoh ochráni nielen váš notebook, ale aj okuliare, pre ktoré má pripravenú praktickú kapsičku s fleecovou podšívkou zabraňujúci poškriabaniu.Perfektne sa bude hodiť do školy alebo do mesta, nezradí vás ale aj na bežných výletoch.  

kľúčové vlastnosti

  • Komfortné objem 26 l
  • Pohodlne polstrovanie chrbta aj nastaviteľných popruhov pre váš komfort
  • Vystužená priehradka na notebook 14 "
  • 2 hlavné komory s obojcestnými zipsami + t epelně izolovaná chladiace vrecko
  • Bočné pružné vrecká
  • Flexibilné popruhy na skateboard
  • praktický organizér
  • Fleecové vrecko na okuliare

Praktickosť v každom ohlede

Svojim rozdelením do dvoch hlavných komôr vám umožní všetko potrebné šikovne umiestniť. K väčšej prehlednosti vám ešte napomôže praktický organizér nachádzajúce sa v prostrednej vrecku. Vďaka tomu všetko rýchlo nájdete a nebudete strácať čas preberaním batohu. Predné vrecko okrem šikovného priestoru v sebe ukrýva perfektné miesto na desiatu. Jej steny sú tepelne izolované a priehradka tak ľahko udrží chladnejšie teplotu. Už nikdy na vás nebude po otvorení čakať nepríjemné prekvapenie napríklad v podobe roztečenej čokolády.  

Nielen skateboard stále so sebou

Špecialitou je určite úchyt na skateboard, jednoducho ho k batohu pripevníte dvojitým úchytom so suchým zipsom a môžete pohodlne pokračovať v ceste po svojich. Vlastniť skateboard však rozhodne nie je podmienkou, aby ste využili možnosti tohto batohu na plno. Držiaky sú vďaka suchým zipsom flexibilné, takže nimi môžete prichytiť napríklad bundu a uvoľniť si tak ruky v teplých dňoch. 

Doplňujúce informácie

rozmer:
48 × 30 × 23 cm

objem:
26 l

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dakine Duel 26L Augusta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dakine Duel 26L Augusta.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií