Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dakine Scout Jr Mitt Black XL

Zobraziť katalóg
Dakine Scout Jr Mitt Black XL
Rukavice detské s DK dry membránou, vnútorné rukavice, sťahovanie cez zápästie
Kód:  SPTif0473 Produktové číslo:  610934978360
Dakine Scout Jr Mitt Black XL Predaj skončil

Dakine Scout Jr Mitt Black XL

Tieto zateplené kvalitné palčiaky zahrejú každé dieťa. Vďaka nim budú zimné zábavky bez nepríjemného mrazivého bodania v rukách, a to ako pri snehových bitkách, tak pri divokej snowboardovej jazde. Rukavice majú sťahovanie na zápästí, to preto, aby sa sneh nedostal dovnútra. Sú vodeodolné a vnútri obsahujú vnútornú rukavicu pre maximálne pohodlie. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pro jak velke dite jsou rukavice, dekuji

Diskusia a poradňa k Dakine Scout Jr Mitt Black XL
Príslušenstvo pre Dakine Scout Jr Mitt Black XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dakine Scout Jr Mitt Black XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dakine Scout Junior Schwarz XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dakine Scout Junior Schwarz XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kesztyű Dakine Scout Mitt Jr Fekete XL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií