Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Delphin - Etna Carp 3,6 m 3lbs 2 diely

Zobraziť katalóg
Delphin - Etna Carp 3,6 m 3lbs 2 diely
Rybársky prút – kaprový, dvojdielny, extrémne štíhly a ľahký, predĺžená rukoväť, plnouhlíkový blank variabilná hrúbka pre nerovnomerné zaťaženie prútu, dĺžka: 3.6m, akcie: 3LB, prepravná dĺžka: 1.8m, počet dielov: 2
Kód:  JVR049161 Produktové číslo:  8586016321558 Stránky výrobcu
Delphin - Etna Carp 3,6 m 3lbs 2 diely Predaj skončil

Delphin - Etna Carp 3,6 m 3lbs 2 diely

Spoľahlivý prút nesmie chýbať vo vašej rybárskej výbave, či už ste začiatočník alebo skúsený rybár. Dvojdielny prút Delphin vyniká kvalitne zhotoveným plnouhlíkovým blankom, ktorý je veľmi pevný a určite vás v rozhodujúcom okamihu nesklame. Hrúbka blanku pri rukoväti je 12,5 mm. Spoločnosť Delphin vyvinula sériu kaprových prútov Etna, od ktorej môžete očakávať špičkovú kvalitu a najmodernejšie trendy vo vývoji a dizajne rybárskych prútov. Osadený je 5 + 1 dvojstopkovými očkami SIC odolnými šnúre.

Kľúčové vlastnosti

  • Štíhly, moderný a výkonný (pre lov kaprov)
  • Pohodlná 67 cm rukoväť
  • Vínová farba doplnená o strieborné doplnky a grafiku
  • Šnúram odolné SIC očká 5 + 1
  • Tvrdosť prútu 3 libry
  • Klasická dĺžka 3,6 metrov, prepravná 1,8 m
  • Nízka hmotnosť (342 g)

Univerzálny so širokým uplatnením

Tento prút vás zaručene dostane svojím jedinečným dizajnom s vínovou farbou, ktorá je doplnená o strieborné doplnky a grafiku. Výhodou je pohodlná rukoväť so štýlovým predelom a celkovou dĺžkou až 67 cm. Prut dlhý 3,6 metrov a skladá sa z dvoch dielov a pre jednoduchšiu prepravu ho možno rozložiť na dĺžku 1,8 m. Užite si rybárčenie ako nikdy doteraz. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Delphin - Etna Carp 3,6 m 3lbs 2 diely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin - Etna Carp 3,6m 3lbs 2 díly.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií