PET AD homeoffice

Delphin Impala Carp 3,6 m 3 lbs 2 diely

Zobraziť katalóg
Delphin Impala Carp 3,6 m 3 lbs 2 diely
Rybársky prút – kaprársky, dĺžka: 3.6m, akcia: 3lbs, prepravná dĺžka: 1.9m, počet dielov: 2
Kód:  JVR075418 Produktové číslo:  8586016327802 Stránky výrobcu
Delphin Impala Carp 3,6 m 3 lbs 2 diely Predaj skončil

Delphin Impala Carp 3,6 m 3 lbs 2 diely

Hľadáte kvalitný kúsok do vašej rybárskej výbavy? Siahnite po prúte Delphin Impala Carp s pohodlnou gumovou rukoväťou. Spadá do najvyššej triedy kaprárskych prútov od slovenskej značky Delphin. Pýši sa dĺžkou 3,6 m a je zložený z 2 častí. Prút najvyššej akosti disponuje pevným blankom, ktorý je vyrobený z čistého karbónu. Extrémne štíhly trojlibrový blank s plne parabolickou akciou typu C je osadený veľkými 50 mm očkami a sedlom navijaka značky FUJI. Prút sa ohýba už od sedla a môžete sa do neho bez obáv oprieť aj pri zdolávaní tých najväčších kaprov. Nadčasový dizajn prúta Delphin skvele splynie s okolitým prostredím pri rybárčení. 

Prednosti kaprárskeho prúta Delphin Impala Carp 3,6 m

  • Kvalitný kaprársky prút z dielne výrobcu Delphin
  • Nadčasový dizajn v kombinácii so zlatými detailmi
  • Matne hnedá farba
  • Extra štíhly ale pevný blank
  • Parabolická akcia typu C
  • Pohodlná pogumovaná rukoväť

Blank a akcie prúta

Dvojdielny rybársky prút Delphin Impala Carp je osadený skutočne kvalitnými komponentmi. Blank je výnimočný svojím skvelým spracovaním. Na jeho povrchu sa nachádza mikrovrstva vysoko odolného matného laku, ktorý v porovnaní s klasickým lakom prináša rad výhod – nižšiu hmotnosť, pružnejšie správanie blanku pri záťaži, lepšiu odolnosť a trvanlivosť. Označenie prúta a texty sú vyvedené zlatou farbou, ktorá na hnedom podklade vyzerá priamo skvele. Kaprársky prút je vyrobený z veľmi odolného materiálu 24T karbónu. Vďaka prevlečnej spojke diely ľahko zapadajú do seba, navyše je zosilnená zalakovaným vyviazaním. 

Očká a sedlo prúta Delphin Impala Carp

Kvalitnému kaprárskemu prútu nemôžu chýbať dvojstopkové očká. Každé z nich je vyviazané hnedou niťou a starostlivo zalakované. Prvé očko sa pýši priemerom 50 mm, priemer toho posledného činí 17 mm. Vďaka keramickej výplni očka možno používať aj splietané šnúry všetkých priemerov. Pevné očká s ideálnym rozstupom rovnomerne rozložia záťaž kladenú na prút počas zdolávania. Prút Delphin Impala je osadený sedlom navijaka značky FUJI. Sedlo v matne sivej farbe pojme vďaka svojej konštrukcii aj tie najväčšie kaprárske navijaky. Drží pevne a nepovoľuje sa. Pred sedlom navijaka je jeden tenký zaoblený krúžok z čierno-šedého duplonu, matne šedý kovový krúžok a prelakované vyviazanie. Na druhom konci je sedlo zakončené rovnako.

Doplňujúce informácie:

Počet dielov:
2

Hmotnosť:
320 g

Počet očiek:
6

Priemer blanku u sedla:
14 mm

Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prúta po stred sedla):
67 cm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Delphin Impala Carp 3,6 m 3 lbs 2 diely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Impala Carp 3,6m 3lbs 2díly.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií