Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Delphin Taška Smart Multi Bag

Zobraziť katalóg
Delphin Taška Smart Multi Bag
Taška – menšia, ale s veľkým množstvom rôznych priehradiek pre všestranné využitie, plne čalúnená v hrúbke 6mm, rozmery: 25×15×19cm
Kód:  JVR048443 Produktové číslo:  8586016328427 Stránky výrobcu
Delphin Taška Smart Multi Bag Predaj skončil

Delphin Taška Smart Multi Bag

Taška Delphin Smart Multi Bag sa vyznačuje predovšetkým svojou kompaktnou veľkosťou, ktorá nezaberie príliš veľa miesta a môžete ju ľahko kamkoľvek vziať so sebou. Zároveň je vybavená veľkým počtom priehradiek, ktoré slúžia na založenie napríklad rybárskeho náčinia (krabičiek, navijakov), a aj menších dôležitých vecí (doklady, karty), ale s výhodou ju použijete aj na bezpečný prenos vašej elektroniky (fotoaparáty, kamery).

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná veľkosť
  • Množstvo priehradiek
  • Čalúnené vyhotovenie
  • Univerzálne použitie

Je jedinečná

Po celom obvode je taška čalúnená. Celá taška s hrúbkou steny 6 mm je tak nielen praktická, ale aj bezpečná. Po otvorení vo vnútri nájdete dve hlavné vrecká, priehradkami ďalej rozdelené na menšie. Pre pohodlný prenos je taška vybavená praktickou rukoväťou. Celkové rozmery tašky predstavujú 25 cm × 15 cm × 19 cm pri hmotnosti 0,34 kg.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Delphin Taška Smart Multi Bag
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Taška Smart Multi Bag.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií