PET AD homeoffice

Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g

Zobraziť katalóg
Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g
- prívlačový ultralight, dĺžka: 2.1m, vrhacia záťaž: 1-5g, prepravná dĺžka: 1.1m, počet dielov: 2
Kód:  JVR066225 Produktové číslo:  8586016328199 Stránky výrobcu
Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g Predaj skončil

Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g

Wild Spin UL je model ultralightového prútu osvedčenej značky Delphin, vyrábajúcej celý rad spoľahlivého rybárskeho vybavenia. Ide o výborný a extra ľahký prívlačový lovecký nástroj, s ktorým sa môžete vrhnúť aj na tých najbojovnejších dravcov. Vďaka praktickej delenej rukoväti padne perfektne do ruky a vtiahne vás do boja. Celouhlíkové prevedenie sa pýši vysokou odolnosťou s dostatočnou silovou rezervou. Po skončení lovu môžete prút ľahko rozložiť vďaka jeho delenej konštrukcii a zjednodušiť si transport.

Čím 2,1m prút Delphin Wild Spin UL zaujme?

  • Celouhlíkovým prevedením
  • Je výbornou voľbou medzi prívlačovými prútmi
  • Praktickou delenou rukoväťou
  • Kvalitnými očkami
  • Precíznou "A" akciou špičky
  • Delenou konštrukciou
  • Extra nízkou hmotnosťou (len 85 g)

Extra vylepšenia 2,1m prútu Delphin Wild Spin UL

Špeciálne navrhnutý kónusový karbónový blank umožňuje dosiahnutie jedinečnej akcie. Tá postupne prechádza z "A" akcie na parabolickú. Okamžite po záseku pracuje špička prútu a počas zdolávania sa postupne zapája stredná a dokonca aj spodná časť blanku. To umožňuje použitie najtenších vlascov a súčasne rýchlo pocítite každú vibráciu a ťah ryby.

Osobitnej úpravy sa dočkali očká. Sú špeciálne rozmiestnené pre špecifickú akciu prútu. Použité boli UL očká na vysokej stopke a ako vodiace sú umiestnené bezstopkové, relatívne malé a hlavne ľahké očká. Ako celok vytvárajú nezameniteľný charakter prútu, ktorý sa môže pochváliť dispozíciou pre veľmi presné hody.

Rukoväť prútu Delphin Wild Spin UL je upravená v delenom prevedení a kombinácii odolnej tvrdenej EVA peny a korku. Oba materiály sú dostatočne odolné a zároveň pohodlne padnú do dlaní. Aj vďaka nim budete môcť presne viesť nástrahu a vychutnať si súboj s rybou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den....jak je to se servisem....dal by se dokoupit horní špičkový díl??? bohužel se mi hodně podařilo zlomit😓 děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g
Príslušenstvo pre Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií