Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Denver Fitnessband with bluetooth 4.0 function modrý

Zobraziť katalóg
Denver Fitnessband with bluetooth 4.0 function modrý
4,5 4 hodnotení
Fitness náramok - fitness monitor, monitor spánku, 0,49" OLED displej, Li-Pol 40 mAh, USB, krokomer, sledovanie spálených kalórií, identifikácia hovorov a SMS, pre Android 4.3 alebo iOS 7.0 a vyššie
22,18 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DVR150a Produktové číslo:  5706751025150 Stránky výrobcu
Denver Fitnessband with bluetooth 4.0 function modrý 22,18 € Rozbalené

Denver Fitnessband with bluetooth 4.0 function modrý

Denver Fitnessband with bluetooth 4.0 function modrý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Denver Fitnessband je šikovný náramok na sledovanie denných aktivít a spánku. Ľahko ho pripojíte k akémukoľvek mobilnému telefónu alebo tabletu prostredníctvom bluetooth 4.0. Komunikácia samozrejme prebieha pomocou mobilnej aplikácie, ktorú jednoducho stiahnete na Apple Store alebo Google Play. Náramok sa vyznačuje jednoduchým a intuitívnym použitím - na ovládanie prístroja stačí jedno tlačidlo.

Denver Fitnessband zvládá tiež notifikácie – na displeji vám zobrazí ID volajúceho či SMS. Okrem toho disponuje funkciou krokomeru, ľahko tak budete mať prehľad o dennom počte krokov a vzdialenosti. V nadväznosti na počte krokov vám prístroj vypočíta spálené kalórie. Nechýba ani praktický budík s vibráciami. Obsluhu spríjemní aj 0,49" OLED displej. Integrovaná 40 mAh batéria udrží náramok v prevádzke približne 3-5 dní a plné nabitie trvá 30 minút.

Kľúčové vlastnosti

  • OLED displej
  • Kompatibilný s Android a iOS
  • Výdrž batérie 3-5 dní
  • Notifikácia (SMS a hovory)
  • Pohodlný remienok
  • bluetooth 4 a vyššie
  • rozmery: 69,1 × 15,8 × 11,2 mm
  • hmotnosť: 22 g
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento náramek vodotěsný? Děkuji Petr

Dobrý den, mám tento náramek,nemůžu přijít na to, jak se vymazávají údaje z předešlého dne. Také se stále odpojuje od telefonu. Jaký má dosah? Děkuji, Katka

Príslušenstvo pre Denver Fitnessband with bluetooth 4.0 function modrý
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií