PET AD homeoffice

Deuter Waldfuchs zelený

Zobraziť katalóg
Deuter Waldfuchs zelený
Detský ruksak – s rozmermi 35×25×15cm, vyberateľné sedadlo z chrbta, zosilnené dno, predné vrecko na suchý zips a hrudný popruh, vhodný pre postavy s výškou 95cm–125cm
Kód:  SPTkn0148 Produktové číslo:  4046051059235 Stránky výrobcu

Deuter Waldfuchs zelený

Detský batoh Deuter Waldfuchs si vaše ratolesti zamilujú. Značka Deuter prichádza s novým a vylepšeným modelom, ktorého neopozeraný funky dizajn vás jednoducho nadchne. Napriek tomu je však prispôsobený tak, aby bol maximálne funkčný a vaše dieťatko s ním prekonávalo aj tie najťažšie terény. Zároveň je dostatočne veľký, aby sa do neho vošla celá výbava, potrebná na prežitie náročného dňa. Batoh pochádza z nemeckej dielne a pre svoje jednoduché ovládanie je odporúčaný bavorskými štátnymi lesmi (BaySF) a asociáciou Wildlife Kindergarten.

Kľúčové vlastnosti batoha Deuter Waldfuchs

  • Vhodný pre deti od 3 rokov
  • Priehradka na mokré veci
  • Vyberateľná sedacia podložka
  • Priedušný chrbát
  • Hrudný popruh so zapínaním na sponu
  • Vnútorné vrecko na cennosti
  • Ľahko dostupné predné vrecko
  • Dve bočné vrecká
  • Menovka
  • Spona na kľúče
  • Spona na pripevnenie príveskov či plyšových hračiek

Batoh Deuter Waldfuchs má veľa vychytávok

Batoh Deuter Waldfuchs je vhodný pre deti od 3 rokov. Ak už vaše dieťa chodí na plávanie, iste oceníte vnútornú priehradku na mokré veci, vďaka ktorej ostatné veci zostanú suché. Batoh tiež obsahuje vyberateľnú sedaciu podložku, ktorú môžete použiť napríklad počas desiaty. Vo vnútri batoha potom znásobuje vystuženie chrbta, ktoré je inak dobre priedušné. Okrem vystuženia batoh stabilizuje tiež hrudný popruh, ktorý zapnete pomocou spony. Cennosti je možné uložiť do vnútorného vrecka, ktoré je špeciálne na to určené. Naopak tie najpotrebnejšie veci môžete umiestniť do predného vrecka a nápoj potom do bočných vreciek. Aby ste predišli jeho strate alebo zámene s iným batohom, bola dovnútra umiestnená menovka. 

Objem:
10 l

Rozmery:
35 × 25 × 15 cm

Hmotnosť:
370 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Deuter Waldfuchs zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Deuter Waldfuchs zelený.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií