Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dunlop Performance bag

Zobraziť katalóg
Dunlop Performance bag
Športová taška na 8 rakiet, vhodná na bedminton, squash, ale aj na tenis
Kód:  SPT2818 Produktové číslo:  5013317881991 Stránky výrobcu

Dunlop Performance bag

Perfektne dizajnovaná turnajová taška z prvotriedneho materiálu, ktorá pojme až 8 rakiet. Dve Thermo oddelenia sú uzatvárateľné zipsami s veľkým množstvom vreciek špeciálne oddelených od seba. Vodoodolné dno a kvalitné spracovanie z nepremokavého 600D materiálu. Nevyhnutná súčasť vašej výbavy, ktorú budete vždy hrdo nosiť so sebou.

Neprekonateľný komfort

Thermo ochrana reguluje teplotu vnútri tašky, čím si rakety udržujú stálu teplotu a silu výpletu. Taška obsahuje aj jednoducho odopínateľné popruhy na chrbát určené na jednoduché nosenie. Komfort poskytuje vodoodolné vrecko na mokré veci, ktoré neprídu do kontaktu s ostatnými a samozrejmosťou je aj vlastný oddiel na topánky. Určite oceníte aj vrecko na drobnosti, kde môžete uschovať doklady, mobil, struny, gripy ...

600D vodoodolný materiál je charakteristický vysokou odolnosťou voči odretiu.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Squash, Tenis Hotovo!
Spôsob nosenia
Na chrbte Hotovo!

Využitie

Športové aktivity
Bedminton, Squash, Tenis Hotovo!

Spôsob nosenia

Spôsob nosenia
Na chrbte Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dunlop Performance bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dunlop Performance bag. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dunlop Performance bag. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dunlop Performance bag. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dunlop Performance sporttáska.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií