PET AD homeoffice

Early Rider Belter 16 "Trail (2017)

Zobraziť katalóg
Early Rider Belter 16 "Trail (2017)
Detský bicykel vhodné pre deti od 4 do 6 rokov, odporúčaná výška postavy 104-122cm, extra ľahké, hmotnosť 5,65 kg, terénne plášte a rovná riadidlá
Kód:  SPT3901Tr
Early Rider Belter 16 "Trail (2017) Predaj skončil

Early Rider Belter 16 "Trail (2017)

Odrástli už vaše ratolesti obľúbeným odrážadlám? Potom celkom iste musí vyskúšať úžasné koleso pre malé jazdca značky Early Rider. Model Belter 16 predstavuje vôbec prvý remeňom poháňané detský bicykel na svete. Vďaka extrémne nízkej hmotnosti skvele padne do ruky aj tým najmenším bikerom, ktorým poskytne stabilitu a perfektné jazdné vlastnosti. Ponúka pocit bezpečia a ľahkú ovládateľnosť rovnako ako klasická odrážadlá. Unikátna forma a konštrukcia bola zostrojená na základe série výskumov detské fyziognómia za použitia prvotriedneho vybavenia. Výsledkom je zariadenie, v ktorom vaše dieťa môže smelo vyraziť na prechádzku aj do ťažšieho terénu. Pre takéto prípady je bicykel vybavený špeciálnymi plášti a rovnými riadidlami.

kľúčové vlastnosti

  • Zostrojené podľa výskumov detské fyziognómia
  • prvotriedne vybavenie
  • Extrémne ľahké - iba 5,65 kg
  • perfektne ovládateľné
  • Mimoriadne jazdné vlastnosti
  • stabilita
  • Vhodné pre deti od 3 - 6 rokov
  • terénne plášťa
  • rovná riadidlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Early Rider Belter 16 "Trail (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Early Rider Belter 16" Trail (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Frühe Reiter Belter 16 "Trail. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Frühe Reiter Belter 16 "Trail. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Korai Rider Belter 16 "Trail.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií