Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Eastpak Wyoming Into Black

Zobraziť katalóg
Eastpak Wyoming Into Black
Mestský batoh – s priehradkou na laptop s rozmermi až do 33×27cm, rozmery: 40×30×18cm, objem: 24l, hmotnosť: 540g, záruka: 30 rokov, materiál: polyamid
Kód:  SPTbd1200 Produktové číslo:  EK81161K
Eastpak Wyoming Into Black Predaj skončil

Eastpak Wyoming Into Black

Ak túžite po tom vyzerať elegantne, a pritom si užívať pohodlie, mali by ste namiesto kabelky začať nosiť batoh Eastpak Wyoming Into Black. Batoh je vhodný ako na pochôdzky po meste, tak aj na prechádzky do prírody alebo na uschovanie vecí na šport. Batoh s optimálne dlhými popruhmi vám bude perfektne sedieť na chrbte a vy konečne budete môcť nechať odpočinúť váš chrbát a ramená, ktoré toľko zaťažujete nosením ťažkých kabeliek. Elegantný strih a jednoduchá farba dodávajú batohu dizajn módneho doplnku. 

Hlavné prednosti mestského batoha Eastpak Wyoming Into Black

  • Objem batoha Eastpak Wyoming Into Black je 24 l
  • Popruhy sú penovo vystužené, nikde netlačia
  • Robustný batoh vhodný na každodenné nosenie
  • Zmestia sa doň aj väčšie predmety typu notebooku
  • Hodí sa ako na pochôdzky po meste, tak na výlet do prírody
  • Vyrobený z polyamidu
  • Hmotnosť batoha je iba 540 g

Koniec boľavému chrbtu

Mnoho dám trápia nepríjemné bolesti chrbta a krku. Často to býva nielen z prevažne sedavého spôsobu života, ale napríklad aj z toho, že na ramene ťahajú veľkú záťaž v podobe kabelky. Veci v nej môžu vážiť aj niekoľko kíl a napriek varovaniu lekárov sa ich ženy jednoducho nemôžu vzdať. Riešenie je jednoduché. Stačí skúsiť batoh. Nosiť sa dá v športovom, ale aj elegantnom štýle. Typickým príkladom je batoh Eastpak Wyoming Into Black, v ktorom sa snúbi jednoduchosť dizajnu s praktickou stránkou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eastpak Wyoming Into Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eastpak Wyoming Into Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií