AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12

Zobraziť katalóg
Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12
Zjazdové lyže –na zjazdovku, výkonnostné, celodrevené jadro Responsive Frame, Amphibio 4D technológia, RST sidewall, Dual Shaped Ti2, sklznice Nanotech
Kód:  SPTalp0051nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12 Predaj skončil

Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12

Špičkové zjazdové lyže Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12 vám poskytnú skvelý lyžiarsky pôžitok a úplne nový rozmer jazdy. Veľmi výkonné športové lyže Amphibio disponujú celodreveným jadrom s dvojitou vrstvou titánu a pevnými bočnicami. Unikátna technológia Amphibio 4D so špeciálnym tvarovaním špičky a päty dodávajú lyžiam pevnosť a fantastické jazdné vlastnosti. Preto sa môžete spoľahnúť na výbornú stabilitu a priľnavosť lyží Elan aj pri vysokých rýchlostiach. Model Amphibio 16 TI2 Fusion je ideálnou voľbou pre vysoko športových až športových lyžiarov.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12

  • Zjazdové lyže Elan pre maximálny výkon na zjazdovke aj v neupravenom teréne
  • Unikátna technológia Amphibio 4D
  • Celodrevené jadro
  • Konštrukcia Response Frame dodáva lyžiam pevnosť a odolnosť
  • Špičkový profil Amphibio zaručuje dobrú priľnavosť hrán a stabilitu
  • Zabudovaný systém viazania ELX 12 Fusion
  • Odolná povrchová fólia proti poškriabaniu
  • Vhodné pre vysoko športových až športových lyžiarov

Lyže Elan Amphibio 16 TI2 s unikátnou konštrukciou

Lyže Elan Amphibio sa skladajú z konvexnej prednej časti k precíznemu nasadeniu oblúku a konkávnej zadnej časti k rýchlemu výstupu z oblúka. Drevená konštrukcia vystužená dvojitým titánom tlmí vibrácie, zlepšuje reakcie lyží a predlžuje ich pôvodnú pružnosť. Bočné hrany RST zaistia maximálnu priľnavosť pozdĺž celej dĺžky lyže a priamy prenos síl pri vysokých rýchlostiach. Tieto vlastnosti v kombinácii s profilom Amphibio zaručujú lyžiam Elan všestrannosť, vysokú pevnosť a mimoriadny jazdný výkon.

Integrované viazanie ELX 12 Fusion

Vybudovaný systém viazania ELX 12 Fusion je upevnený pomocou dvoch pohyblivých doštičiek spojenými uprostred lyže, čím sa efektívne prenáša energia lyžiarov priamo do stredu lyže. Hrana preto drží skoro bez námahy a zatáčanie je veľmi plynulé aj pri vysokej rýchlosti. Vysoko kvalitné viazanie ELX 12 Fusion navyše ponúka rýchle prenastavenie na akúkoľvek veľkosť topánky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Amphibio 16 TI2 Fusion + ELX 12 .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií