AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11

Zobraziť katalóg
Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11
Zjazdové lyže –na zjazdovku, výkonnostné, celodrevené jadro Power Woodcore, Amphibio 4D technológia, RST sidewall, Dual Shaped Ti
Kód:  SPTalp0024nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11 Predaj skončil

Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11

Špičkové zjazdové lyže Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11 vám poskytnú skvelý lyžiarsky pôžitok a úplne nový rozmer jazdy. Výkonné športové lyže Amphibio disponujú celodreveným jadrom Power Woodcore s dvojitou vrstvou titánu a pevnými bočnicami. Unikátna technológia Amphibio 4D so špeciálnym tvarovaním špičky a päty dodávajú lyžiam pevnosť a fantastické jazdné vlastnosti. Preto sa môžete spoľahnúť na výbornú stabilitu a priľnavosť lyží Elan aj pri vysokých rýchlostiach. Model Amphibio 80 TI Power Shift je ideálnou voľbou pre pokročilých a športových lyžiarov.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11

  • Zjazdové lyže Elan pre maximálny výkon na zjazdovke aj v neupravenom teréne
  • Unikátna technológia Amphibio 4D
  • Celodrevené jadro Power Woodcore
  • Profil Amphibio zaručuje dobrú priľnavosť hrán a stabilitu
  • Zabudovaný systém viazania ELS 11 Shift
  • Odolná povrchová fólia proti poškriabaniu
  • Vhodné pre pokročilých a športových lyžiarov

Lyže Elan Amphibio 80 TI s unikátnou konštrukciou

Lyže Elan Amphibio sa skladajú z konvexnej prednej časti k precíznemu nasadeniu oblúku a konkávnej zadnej časti k rýchlemu výstupu z oblúka. Celodrevená konštrukcia vystužená dvojitým titánom tlmí vibrácie, zlepšuje reakcie lyží a predlžuje ich pôvodnú pružnosť. Bočné hrany RST zaistia maximálnu priľnavosť pozdĺž celej dĺžky lyže a priamy prenos síl pri vysokých rýchlostiach. Tieto vlastnosti v kombinácii s profilom Amphibio zaručujú lyžiam Elan všestrannosť, vysokú pevnosť a mimoriadny jazdný výkon.

Integrované viazanie ELS 11 Shift

Nadvihnutý systém viazania ELS 11 Shift s vylepšenou prstovou časťou efektívne prenáša energiu lyžiarov priamo do stredu lyže. Preto hrana drží skoro bez námahy a zatáčanie je veľmi plynulé aj pri vysokej rýchlosti. Vysoko kvalitné viazanie ELS 11 navyše ponúka rýchle prenastavenie na akúkoľvek veľkosť topánky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11 .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií