AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Elan Amphibio Insomnia Power Shift + ELW 11

Zobraziť katalóg
Elan Amphibio Insomnia Power Shift + ELW 11
5 1 hodnotení
Zjazdové lyže – na zjazdovku, výkonnostné, drevené jadro TubeLite, Amphibio 4D technológie, RST sidewall, Dual Shaped Ti
Kód:  SPTalp0072nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elan Amphibio Insomnia Power Shift + ELW 11 Predaj skončil

Elan Amphibio Insomnia Power Shift + ELW 11

Skvelé dámske lyže, s ktorými sa stane z jazdy radosť. Presne tak sa dajú popísať zjazdové lyže Elan Amphiboo Insomia Power Shift. Moderné lyže sú tvorené sendvičovou konštrukciou a sú veľmi pohyblivé a stabilné zároveň. Oceňovaná technológia Amphibio 4D zabezpečí perfektné držanie hrán a plynulé rýchle oblúky. Drevené jadro Trulia Woodcore je vystužené dvojitým titánovým vystužením Dual Shaped Ti. Súčasťou lyží je tiež viazanie Elan ELW 11.0 Shift, prichytené pomocou systému uchytenia Power Shift. Závodná konštrukcia bočných hrán RST Sidewall umožňuje jazdu vo vysokých rýchlostiach. 

Kľúčové vlastnosti dámskych lyží Elan Amphibio Insomia Power Shift

  • Vysoko stabilné lyže aj vo vyšších rýchlostiach
  • Drevené jadro Trulia Woodcore s titánovými výstužami
  • Dámske zjazdové lyže Elan Amphibio Insomnia sú veľmi pohyblivá
  • Sklznica Nano Tech s integrovanými nanočasticami
  • Unikátny profil Amphibio
  • Systém Power Shift pre jednoduché uchytenie viazania ELW 11.0 Shift

Lyže Elan Amphibio Insomnia majú unikátnu konštrukciu

Konšrukcia Elan Amphibio 4D je najnovšia verzia špičkovej konštrukcie zjazdových lyží. Základným konceptom technológie Amphibio 4D je konvexné a konkávne tvarovanie na špičke a päte lyže. Tieto tvarové konštrukčné prvky zaisťujú v kombinácii s profilom Amphibio bezkonkurenčnú všestrannosť, pevnosť a výborný jazdný výkon.

Integrované viazanie ELW 11.0 Shift

Vybudovaný systém viazania ELW 11 je upevnený pomocou dvoch pohyblivých doštičiek spojených uprostred lyže, čím sa efektívne prenáša energia lyžiarov priamo do stredu lyže. Preto hrana drží skoro bez námahy a zatáčanie je veľmi plynulé aj pri vysokej rýchlosti. Vysoko kvalitné viazanie ELW 11.0 Shift navyše ponúka rýchle prestavenie na akúkoľvek veľkosť topánky.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elan Amphibio Insomnia Power Shift + ELW 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elan Amphibio Insomnia Power Shift + ELW 11.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií