Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Electric EGX green-red

Zobraziť katalóg
Electric EGX green-red
Cyklistické okuliare lyžiarske, 100% UV ochrana
Kód:  SPTif0397 Produktové číslo:  884932325703
Electric EGX green-red Predaj skončil

Electric EGX green-red

Lyžiarske okuliare Electronic radu EGX zaujmú na prvý pohled mimoriadne veľkými cylindrickými sklami. Vďaka tomu budete mať na zjazdovke taký výhled, o ktorom sa vám nikdy ani nesnívalo. Model EGX sú tiež prvé cylindrické okuliare využívajúce Press Seal Technology, teda systém tesnenia na užšiu priľnutie sklá na tesnenie okuliarov, čím nedochádza k prenikaniu vzduchu tam, kde je to nežiaduce. Samozrejmosťou je potom jednoduchý systém výmeny skiel. Aj preto Electronic EGX splní požiadavky aj tých najnáročnejších lyžiarov a snowboardistov.

kľúčové vlastnosti

  • Technológia Press Seal zamedzujúce nežiaducim prienikom vzduchu
  • Ergonomické prevedenie rámu z TPU
  • 100% UV ochrana
  • Pohodlný 40mm popruh
  • Sklo umožňuje perfektné periférne videnie
  • Vrstva proti zahmlievaniu a poškriabaniu
  • antireflexná technológia
  • Rám kompatibilný s prilbami
  • Obal z mikrovlákna a náhradné sklo súčasťou balenia

maximálne pohodlie

Dominantou okuliarov EGX sú vysoko kvalitné materiály. Rám je vyrobený z TPU, čo je zárukou maximálnej flexibility aj tých najväčších mrazoch. Iste oceníte aj vysokú odolnosť voči poškriabaniu. Rám je doplnený o trojvrstvový molitan potiahnutý hypoalergénne Polarfleecom, ktorý dokonale kopíruje kontúry tváre a prispôsobí sa mu, navyše odvádza prípadnú vlhkosť a zvyšuje utesnenie. 

nikdy nespadnú

Popruh so šírkou 40 mm so silikónovým lemom sľubuje jednoduché nastavenie, a navyše bude držať okuliare na svojom mieste ako pribité. Nehrozí tak skĺzavaniu okuliarov z tváre ako u konkurenčných výrobkov - a nezáleží, či nosíte prilbu, či iba čiapku, alebo dokonca okuliare používate bez akejkoľvek prikrývky hlavy.

dokonalý výhled

Pevné, dvojité, a predovšetkým mimoriadne veľké sklo je tepelne tvarované a opatrené vrstvami proti zahmlievaniu či poškriabaniu. Samozrejmosťou je antireflexná úprava alebo 100% ochrana proti UV žiareniu.Cylindrické tvarovanie skla umožňuje dokonalý výhled a periférne videnie. Čo všetko ponúka kvalitné skla od spoločnosti Electric?

  • Kontrola tlaku - vo vysokých nadmorských výškach môže dochádzať k nárastu atmosférického tlaku, ktorý môže znižovať optickú jasnosť. Vďaka vyrovnávacom kanálikom sa znižuje tlak v rôznych nadmorských výškach, čím je umožnený špičkový vizuálny výkon.
  • Antireflexná vrstva - táto vrstva sa nachádza na vnútornej strane skla a znižuje tvorbu odleskov. Vy tak budete vždy mať jasný a čistý pohled na zjazdovku.
  • Vrstva proti zahmlievaniu - okuliare EGX sa vám nikdy nezahmlia. Špeciálna vrstva zaistí, že slovo "zahmleniu" bude pre vás neznámym pojmom.
  • Vrstva odolná poškriabaniu - iste to poznáte, jeden pád či nešetrné manipulácie a na okuliaroch máte obrovský škrabanec. So špeciálnou tvrdenou vrstvou toto nehrozí. Skla budú stále ako nová.
  • Ventilácia - priestor medzi sklami je dobre odvetraný, ďalší dôvod, prečo sa nikdy nezahmlia alebo v nich nekondenzuje vlhkosť. 

Tento model okuliarov je dodávaný so sklom v prevedení Brose - ideálna voľba pre rôzne podmienky na kopci. Svoje vlastnosti predá v okamihu keď napr. hore na kopci svieti slnko a počas zjazdu dole sa podmienky zmenia tak, že je polojasno až zamračené. Sklo zvyšuje kontrast a umožňuje lepšie priestorové vnímanie. Verzia skla Brose Red Chrome disponuje VLT (priepustnosť svetla) 13-14% a spadá do kategórie 3.

Okrem okuliarov je tiež súčasťou balenia obal z mikrovlákna a náhradné sklo Light Green s VLT (priepustnosť svetla) 68-74%, čím spadá do kategórie 1. S týmito parametrami sa jedná o ideálny sklo do zlého počasia so snežením.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electric EGX green-red.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií