AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Elektrobicykle

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ bicykla
Horský
(63)
Trekingový
(14)
Krosový
(10)
Mestský
(10)
Skladací
(6)
Gravel
(3)
Freestyle
(3)
Určené pre
Muža
(116)
Ženu
(120)
Dieťa
(2)
Umiestnenie batérie
Nosič
(8)
Sedlová rúrka
(4)
Rámová rúrka
(112)
Maximálny dojazd
70 km
200 km
-
Materiál rámu
Hliník
(50)
Karbón
(72)
Magnézium
(2)
Odpruženie bicykla
Bez odpruženia
(23)
Celoodpružený
(1)
Pružinová vidlica
(98)
Vzduchová vidlica
(3)
Zdvih vidlice
30 mm
100 mm
-
Priemer kolies
20"
(7)
26"
(2)
27,5"
(37)
28"/700C
(34)
29"
(43)
28"
(3)
Najnovšie objednávky

Elektrobicykel, čiže bicykel na elektrický pohon, pomáha cyklistovi pri šliapaní, a tým znižuje náročnosť aktivity. Na jeho nabitie vám stačí obyčajná 230 V zásuvka. Elektrický bicykel vyberajte najmä podľa spôsobu využitia, požadovaného dojazdu, nosnosti a náročnosti terénu. Chcete sa o elektrobicykloch dozvedieť viac? Potom čítajte ďalej.

Pokračovať

Prečo si kúpiť elektrobicykel?

Elektrobicykel (e-bike) vás síce vyjde na viac peňazí ako normálny bicykel, dobrých dôvodov, prečo si ho zaobstarať je ale hneď niekoľko.

  • Na plne nabitú batériu prejdete desiatky kilometrov bez nadmernej námahy.
  • Udržíte krok s fyzicky zdatnejšími partnermi a kamarátmi.
  • Doprava do práce mestom je ekologická, rýchla a bez potu.

Muž na elektrobicykli
Cestou do práce sa nechcem spotiť

Výlet na elektrobicykli
Chcem stačiť partnerovi

Seniorské elektrobicykle
Chcem byť aktívny v každom veku

Športové elektrobicykle
Chcem vyjsť tam, kam by som bežne nevyšiel

Horský, trekingový či mestský elektrobicykel – typov je skutočne veľa

Rovnako ako klasický bicykel, aj elektrobicykel zoženiete v rôznych vyhotoveniach podľa spôsobu využitia a terénu. Elektrobicykle tak všeobecne delíme na horské, krosové, trekingové a mestské. Čo vám ktorý typ ponúkne?

Horský elektrobicykel zdolá každý kopec

Horské elektrobicykle sú obľúbené u jazdcov, ktorí si chcú užiť dlhšie a náročnejšie výlety, a u milovníkov downhillu. Nie ste viazaní čakaním na lanovku a môžete si vyjsť či zísť akýkoľvek dostupný kopec. Horské elektrobicykle sú určené pre ľahký aj náročný terén a bežne prejdú okolo 150 km na jedno nabitie.

Horské elektrické bicykle majú extra výkonný elektromotor, chránený voči vonkajším vplyvom (prachu, bahnu, vlhkosti a podobne).

Krosový elektrobicykel ide rovnako dobre v teréne aj po ceste

Krosové elektrobicykle sú jednou z najobľúbenejších e-bike kategórií vôbec. Predstavujú kompromis medzi horskými a cestnými bicyklami. Hodia sa tak na výlety po ceste aj cyklotrasách, od 10 do 100 km. Možno na ne umiestniť tašky.

Trekingový elektrobicykel je ideálny na cykovýlety

Trekingové elektrobicykle, podobne ako elektrobike zvládnu ľahký terén a dobre idú aj na ceste, oproti nim majú ale bohatšiu základnú výbavu (blatníky, svetlá a nosiče), takže sú ideálne na celodenné výlety do prírody.

Retro elektrobicykle spájajú moderné technológie s klasickým dizajnom.

Mestský elektrobicykel je do ulíc lepší ako skúter

Mestské elektrobicykle majú posed a riadidlá prispôsobené tak, aby cyklista sedel v pohodlnej vzpriamenej polohe. Sklon stredovej rúrky umožňuje jednoduché nasadanie a zosadanie z bicykla. Elektrický pohon zaručí, že sa cestou do práce alebo na schôdzku nespotíte. Dôjdu okolo 100 km a vyžadujú minimálnu údržbu aj pri častej prevádzke.

i

Do mesta sa skvele hodí aj skladací elektrobicykel

Skládacie elektrobicykle ľahko a rýchlo zložíte a prepravíte hromadnou dopravou alebo uskladníte doma či v kancelárii. Batérie majú dojazd okolo 80 km. Ďalším praktickým dopravným prostriedkom do mesta sú tiež elektrické kolobežky.

Hľadáte hlavne lacné elektrobicykle? Bazár ponúkne kúsky za výhodné ceny. Dobrým riešením je tiež akcia. Elektrobickyle v nej stoja oveľa menej. Ak pre seba chcete hlavne nový a nerozbalený elektrobicykel, cena môže byť v danej kategórii zoradená od najnižšej.

Ako vybrať elektrobicykel

Elektrobicykel má, oproti bežným bicyklom, v prípade ktorých sa riešia najmä rozmery a materiál rámu, priemer kolies, odpruženie, brzdy a prehadzovačka, ešte pár ďalších, špecifických parametrov, na ktoré sa treba zamerať. Ide predovšetkým o umiestnenie motora, rýchlosť e-bicykla a jeho dojazd.

Pánske a dámske elektrobicykle – aký je medzi nimi rozdiel?

Prvé kritérium, podľa čoho by ste mali elektrobicykel vyberať, je určenie, teda to, či je geometria bicykla stavaná na dámske alebo pánske telesné proporcie.

  • Pánske elektrobicykle majú sedlo ďalej od riadidiel a vyššie umiestnenú hornú rámovú trubku.
  • Dámske elektrobicykle disponujú širším sedlom a nižšie umiestnenou hornou rámovou trubkou, aby sa na dámske elektrobicykle ľahšie nasadalo.
  • Detské elektrobicykle sú všeobecne menšie. Dievčenské a chlapčenské modely sa poznajú len podľa rozdielnej farby.

Má cenu utrácať za detský bicykel na baterku? Pokiaľ má e-bike celá rodina, tak rozhodne. Všetci pôjdu rovnako rýchlo a na nikoho sa nebude čakať.

Elektrobicykel – výkon obmedzuje zákon

Elektrobicykel určený pre cesty či cyklotrasy môžu mať podľa slovenskej legislatívy výkon do 250 Wattov. Pokiaľ sa vám to zdá málo, môžete si zaobstarať bicykel na batériu pre jazdu na nespevnenom povrchu. Také elektrobicykle ponúkajú aj niekoľkokrát vyšší výkon. Na ceste alebo cyklotrase však nepatria.

Akú rýchlosť dokáže elektrobicykel vyvinúť?

Elektrobicykel má zo zákona okrem výkonu obmedzenú aj rýchlosť. Maximálne môže ísť 25 km/h s 10 % toleranciou. Výrobcovia preto obmedzovač rýchlosti nastavujú na 27,5 km/h. Výnimkou sú niektoré silné elektrobicykle do hôr, disponujúce špeciálnym off-road režimom, ktorý ale smiete využiť iba mimo verejnej komunikácie.

i

Elektrický bicykel s plynom majú na riadidlách nainštalovaný akcelerátor, takže pri jazde vôbec nemusíte šliapať. Ovládajú sa rovnako ako motorka.

Kde má elektrobicykel umiestnený motor?

Umiestnenie elektromotora má pomerne zásadný vplyv na to, aké bude mať váš elektrobicykel jazdné vlastnosti. V súčasnosti sa používajú dva typy umiestnenia: v strede a v zadnom kolese. Každý má svoje výhody.

To, aký má elektrobicykel dojazd, závisí od viacerých faktorov.

Elektrobicykel zvyčajne ponúka dojazd medzi 30 a 200 kilometrami. Výnimkou sú elektrobicykle s veľkým dojazdom, ktoré vás na jedno nabitie dovezú až 300 kilometrov ďaleko. Maximálny dojazd však ovplyvňuje celý rad parametrov. Aké patria medzi najpodstatnejšie?

  1. Jedným z najdôležitejších parametrov, pokiaľ ide o dojazd bicykla, je kapacita batérie.
  2. Medzi ďalšie dôležité aspekty patrí hmotnosť jazdca a štýl jazdy, ktorý môže mať pozitívny aj negatívny vplyv.
  3. Negatívny vplyv na dojazd e-bike majú tiež dlhé kopce, premočené podložia, skrátka akýkoľvek náročný terén.

Náhradné batérie na elektrobicykel sa oplatia, ak sa niekedy ocitnete bez nabíjačky.

Kapacita batérie

Kapacita batérie sa udáva v Ah (ampérhodinách) a označuje, aký čas batéria zvládne dodávať určitý prúd. Ďalším dôležitým parametrom batérie elektrobicykla je jej napätie. Ak poznáte kapacitu aj napätie, môžete si vypočítať dojazd bicykla. Ako na to?

Kapacita batérie elektrobicykla

4,5 Wh je priemerná spotreba bicykla v štandardných podmienkach a pri nižšej asistencii. Vyššie stupne asistencie môžu spotrebu zvýšiť až na 7 Wh na kilometer.

Akú má elektrobicykel nosnosť? 170 kg býva maximum

Elektrobicykel je koštruovaný na určitú maximálnu nosnosť, do ktorej je započítaná aj hmotnosť e-bicykla samotného. Oboje závisí najmä od materiálu rámu a ostatných komponentov. Priemerná nonosť býva niekde okolo 110 – 140 kg. Kedy sa oplatí zvoliť ju o niečo vyššiu?

  • Elektrobicykle s nosnosťou 150 kg sa nemusíte báť vziať do extrémnejšieho terénu, kde je rám viac namáhaný.
  • Elektrobicykle s nosnosťou 160 kg sú vhodné na trek, kedy bicykel potrebujete obložiť batožinou.
  • Elektrobicykle s nosnosťou 170 kg znesú už takmer všetko.

i

E-bike niečo váži a nebýva to práve málo. Ide síce sám, ale pri vynášaní do schodov dá poriadne zabrať. Ľahké elektrobicykle sú preto dobré napríklad do mesta, kde sa prenášaniu často nevyhnete.

Kedy sa oplatí celoodpružený elektrobicykel?

Elektrobicykel môže mať odpruženú prednú vidlicu alebo pevnú stavbu (bez odpruženia). Celoodpružené bicykle sú kombináciou odpruženej prednej vidlice a zadného tlmiča. Tie sú ideálne do náročnejších terénov. Pri niektorých modeloch možno odpruženie zamykať a odomykať podľa potreby (na ceste zamknúť a v kopcoch odomknúť).

Ako ušetriť za elektrobicykel? Akcie, zľavy a výpredaje napríklad ukrývajú minuloročné modely za zvýhodnené ceny.

Čo všetko ovplyvňuje priemer kolesa elektrobicykla?

Čím sú kolesá elektrobicykla väčšie, tým rýchlejšie pôjdete. Menšie kolesá sa zasa lepšie ovládajú a hodia sa do zložitejších terénov. Priemer kolies voľte tiež podľa výšky postavy.

Elektrobicykle s rekuperáciou sa budú dobíjať za jazdy

Elektrobicykle s rekuperáciou nemrhajú vydanú energiu. Pri jazde z kopca na voľnobeh a pri brzdení ju časť vracajú späť do akumulátora, takže na nich dôjdete ďalej.

i

Už vás unavuje listovanie inzerátmi s nič nehovoriacim nadpisom „predám elektrobicykel“? Bazár na Alze ponúka použité elektrobicykle s kompletným opisom, takže presne viete, čo kupujete. Nájdete tu aj iba rozbalené kúsky. Na bazárový tovar máte navyše ročnú záruku.

Hľadáte ďalšie informácie o elektrobicykloch? Prečítajte si naše články

Ak sa chcete o elektrobicykloch dozvedieť niečo viac, prečítajte si naše články, v ktorých sa im venujeme dopodrobna.

Chcete mať istotu, že kupujete ten najlepší elektrobicykel? Recenzie zákazníkov vám prezradia, s ktorými modelmi majú ľudia dobré skúsenosti.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Sava 27,5" DECK 9.1+ Skladom podľa variantu
Elektrobicykel pánsky/dámsky, 27.5", elektrobicykel, modelový rok 2022, s kotúčovými brzdami, pružinová vidlica, rekreačný, s motorom Shengyi v strede bicykla, karbónový rám, výška rámu 371 mm, hmotnosť jazdca do 120kg
2 349 €

2.
Sava 29" DECK 9.2+ Skladom podľa variantu
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €

3.
Sava eGrus 4.0 Skladom podľa variantu
Elektrobicykel –, pánsky/dámsky, max. dojazd 75 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, AKM v zadnom náboji, karbónový rám, výška rámu 560 mm, bez odpruženia, hmotnosť jazdca do 120 kg
1 959 €

Ďalšie najpredávanejšie
126 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
Ratikon EHT 9.1, veľ. 19"/L black - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,2 29×
Ratikon EHT 9.1, veľ. 19"/L black
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 80 km, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Vinka v strede kolesa, hliníkový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 483 mm, pružinová vidlica, voľnobeh, hmotnosť jazdca do 120 kg
Super cena
1 529 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTratb010
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Sava eVikta 6.0 - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Sava eVikta 6.0
Elektrobicykel – skladací 20", pánsky/dámsky, max. dojazd 75 km, kapacita batérie 8,7 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang v zadnom náboji, karbónový rám, bez odpruženia, hmotnosť jazdca do 120 kg
1 769 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav300
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 17"/M – white - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 17"/M – white
Elektrobicykel – 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 80 Nm, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu M, výška rámu 422 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: SPTsav378
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Sava 29" DECK 9.2+ - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav383nad
Sava 27,5" DECK 9.1+ - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Sava 27,5" DECK 9.1+
Elektrobicykel pánsky/dámsky, 27.5", elektrobicykel, modelový rok 2022, s kotúčovými brzdami, pružinová vidlica, rekreačný, s motorom Shengyi v strede bicykla, karbónový rám, výška rámu 371 mm, hmotnosť jazdca do 120kg
2 349 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav377nad
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 19"/L - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 19"/L
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 432 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav384
Sava 29" DECK 9.1+, veľkosť 19"/L – grey - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+, veľkosť 19"/L – grey
Elektrobicykel – 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, max. rýchlosť 25 km/h, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 432 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav381
Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu M, výška rámu 381 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav383
Sava 29" DECK 9.0 veľkosť 21"/XL - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
3,2 16×
Sava 29" DECK 9.0 veľkosť 21"/XL
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 200 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 40 Nm, s motorom RearDrive 350 v zadnom náboji, karbónový rám, veľkosť rámu XL, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
1 959 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav095
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektrobicykel pánsky/dámsky, 29", elektrobicykel, modelový rok 2022, pružinová vidlica, rekreačný, s motorom Shengyi v strede bicykla, karbónový rám, výška rámu 432 mm, hmotnosť jazdca do 120kg
2 349 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav380nad
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 19"/L – white - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 19"/L – white
Elektrobicykel – 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 80 Nm, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 472,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav379
Sava eGrus 4.0 - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6
Sava eGrus 4.0
Elektrobicykel –, pánsky/dámsky, max. dojazd 75 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, AKM v zadnom náboji, karbónový rám, výška rámu 560 mm, bez odpruženia, hmotnosť jazdca do 120 kg
1 959 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav301nad
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 21"/XL - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ veľkosť 21"/XL
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu XL, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav385
Sava 27,5" DECK  9.2 veľkosť 17"/M - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2 veľkosť 17"/M
Elektrobicykel – horský 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu M, výška rámu 422 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav109
Sava 29" DECK 9.1+ veľkosť 17"/M – grey - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+ veľkosť 17"/M – grey
Elektrobicykel – 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, max. rýchlosť 25 km/h, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu M, výška rámu 381 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav380
Sava 29" DECK 9.0 - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
3,2 16×
Sava 29" DECK 9.0
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 200 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 40 Nm, s motorom RearDrive 350 v zadnom náboji, karbónový rám, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
1 959 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav093nad
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 15" /S – white - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Sava 27,5" DECK 9.1+ veľkosť 15" /S – white
Elektrobicykel – 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 80 Nm, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu S, výška rámu 371 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav377
Sava 27,5" DECK 9.2 - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2
Elektrobicykel – horský 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, výška rámu 422 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav108nad
Sava 29" DECK 9.2, veľkosť 21"/XL - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 13×
Sava 29" DECK 9.2, veľkosť 21"/XL
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 95 Nm, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu XL, výška rámu 482,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav113
Sava 27,5" DECK 9.2, veľkosť 19"/L - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2, veľkosť 19"/L
Elektrobicykel – horský 27,5", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, max. rýchlosť 25 km/h, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu L, výška rámu 472,6 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav110
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektrobicykel pánsky/dámsky, 29", elektrobicykel, modelový rok 2022, s kotúčovými brzdami, pružinová vidlica, rekreačný, s motorom Shengyi v strede bicykla, karbónový rám, výška rámu 381 mm, hmotnosť jazdca do 120kg
2 349 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsav374nad
Sava 29" DECK 9.2 - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,4 13×
Sava 29" DECK 9.2
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km,kapacita batérie , max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 95 Nm, s motorom Bafang M500 v strede kolesa, karbónový rám, výška rámu 381 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 939 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsav111nad
Sava 29" DECK 9.1+, veľkosť 17"/M – red - Elektrobicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+, veľkosť 17"/M – red
Elektrobicykel – 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 80 Nm, shengyi v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu M, výška rámu 381 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav374
Sava 29" DECK 9.1, veľkosť 21"/XL – grey - Elektrobicykel
Doručenie na
predajňu zadarmo
3,8 20×
Sava 29" DECK 9.1, veľkosť 21"/XL – grey
Elektrobicykel – horský 29", pánsky/dámsky, max. dojazd 180 km, kapacita batérie 20 Ah, max. rýchlosť 25 km/h, krútiaci moment 80 Nm, s motorom ExtraDrive 500 v strede kolesa, karbónový rám, veľkosť rámu XL, výška rámu 523,2 mm, pružinová vidlica, hmotnosť jazdca do 120 kg
2 349 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTsav107

Elektrobicykle

radcaAko vybrať elektrobicykel Poradíme vám, ako vybrať elektrobicykel a zorientovať sa medzi niekoľkými zásadnými aspektmi, ktoré sú pri výbere dôležité. Elektrobicykel môžete využiť ako na dopravu po meste, tak do náročnejších terénov. Aj tak ale nesmiete prekročiť maximálnu rýchlosť okolo 25 km/h....
Cyklistika právom patrí medzi obľúbené spôsoby trávenia letných mesiacov. V dnešnom článku pre vás máme 6 tipov na najlepšie cyklovýlety v ČR. Dozviete sa tiež, ako svoj bicykel na leto za riadidlami pripraviť a prečo tento rok nenechať generálku bicykla a výbavy na...
Chystáte sa na bicykel s deťmi a riešite, aké športové vybavenie je nevyhnutné na rodinné cyklovýletovanie? Prinášame vám ucelený prehľad o cyklistike s deťmi od batoliat cez škôlkárov až po väčšie deti, s ktorými už môžete plánovať dlhšie a náročnejšie trasy....
Preprava bicykla vlakom, cyklobusom a ďalšími prostriedkami (RADY A TIPY) Máte v pláne prevážať bicykel? Pripravili sme pre vás súhrnný článok, kde si povieme, ako na prepravu bicykla vlakom, autobusom, MHD či autom, ale tiež aké máme možnosti, ak sa rozhodneme bicykel poslať ako balík poštou.
Máte nový bicykel a kupujete aj ďalšiu cyklistickú výbavu? Potom práve pre vás je určený náš návod, ktorý vás prevedie dostupnými typmi prilieb.
Elektrobicykle majú oproti bežným bicyklom svoje špecifické vlastnosti, ku ktorým je pri jazde potrebné prihliadať. Na ich správnu funkciu je nevyhnutné naučiť sa využívať vhodné nastavenia motora a kontrolovať stav akumulátora prostredníctvom displeja. Poďme sa...
Viac článkov Všetky články

Elektrobicykle

V kategórii Elektrobicykle máme práve teraz na Alza.sk celkom 124 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné elektrobicykle Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie elektrobicykle Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie elektrobicykle Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii elektrobicykle recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií