Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

Elite Coperton

Zobraziť katalóg
Elite Coperton
5 1 hodnotení
Plášť – určený pre tréning na trenažéri, pre cestné bicykle
Kód:  SPTbd0997 Produktové číslo:  E0102102

Elite Coperton

Plášť Elite Coperton je určený priamo pre tréning na cyklo trenažéri. Bežné plášte sa pri jazde zahrievajú a poškodzujú. Plášť Coperton má špeciálne zloženie a vrúbkovanie, vďaka ktorému sa nezahrieva, a navyše štruktúru, ktorá zvyšuje životnosť trenažéra. Znižuje hluk a vibrácie, takže sa budete pri tréningu cítiť komfortnejšie. Ponúka tiež optimálnu priľnavosť medzi pneumatikou a valcom. Pri jazde na trenažéri je tento plášť určite výbornou voľbou.

Kľúčové vlastnosti plášťa Elite Coperton pre tréning na trenažéri

  • Plášť pre cestné bicykle značky Elite
  • Určený pre tréning na trenažéri
  • Špeciálna štruktúra a vrúbkovanie
  • Nezahrieva sa, zvyšuje životnosť trenažéra
  • Znižuje hluk a vibrácie – väčšie pohodlie pri tréningu
  • Plášť Coperton má optimálnu priľnavosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dostupnost zboží je uvedena: "Na objednávku - termín upřesníme". Můžete termín upřesnit? Rád bych ho věděl aspoň orientačně dřív, než udělám objednávku. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Elite Coperton
Príslušenstvo pre Elite Coperton Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite COPERTON určený pro trénink na trenažéru. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite Coperton.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií