AD homeoffice PET

Elite Kura

Zobraziť katalóg
Elite Kura
Cyklistický trenažér – kovový s doplnkami z kvalitného plastu, simulácia stúpania až 6%, rýchlo upínací mechanizmus pre jednoduché a rýchle zabezpečenie, o 50% tichší chod oproti predchádzajúcemu modelu
Kód:  SPTbd0987 Produktové číslo:  8020775026458 Stránky výrobcu

Elite Kura

Elite Kura je vysoko výkonný a pritom prakticky kompaktný cyklotrenažér. Vyniká priamym prenosom energie a výkonným interným zotrvačníkom a tichým chodom. Má predpoklady stať sa vaším perfektným osobným indoor trénerom hoci aj počas zimného obdobia, alebo kedykoľvek. S jeho pomocou môžete trénovať na svojom cestnom aj MTB bicykli a využiť tréningové aplikácie, do ktorých bude Elite Kura prenášať dáta pomocou bezdrôtových technológií.

Čím cyklotrenažér Elite Kura zaujme?

  • Priamym prenosom energie
  • Je skvelou voľbou pre indoor tréning
  • Tichým a plynulým chodom
  • Vhodnosťou pre cestné aj MTB bicykle
  • Interným zotrvačníkom s vysokým výkonom
  • Perfektnou stabilitou
  • ANT+ a Bluetooth konektivitou

Konštrukčné a technologické výhody

Inteligentný cyklotrenažér Elite Kura vyniká dokonale kompaktnou skladacou konštrukciou s integrovanou rukoväťou. Pritom si zachováva perfektnú stabilitu a robustný zotrvačník vo vnútri tela vytvára dokonalú kulisu, ako pri skutočnej jazde. Vďaka jednoduchej výmene zadného kolesa vášho bicykla za tento trenažér tak získate plnohodnotnú náhradu pre váš osobný indoor tréning.

Elite Kura je navyše inteligentný cyklotrenažér, čo znamená, že je schopný prepojenia s tréningovou aplikáciou vo vašom smartfóne. Pomocou ANT+ alebo Bluetooth môžete ľahko sledovať a analyzovať svoje výkony.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, který je to modelový rok prosím?

Má Wattmeter?

Diskusia a poradňa k Elite Kura
Príslušenstvo pre Elite Kura
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Kura. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite Kura.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií