AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ES BIO Matcha 75 g

Zobraziť katalóg
ES BIO Matcha 75 g
Matcha – zelený čaj (Camellia sinensis) jemne mletý
Kód:  SPTsupl0635 Produktové číslo:  8594176061627

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ES BIO Matcha 75 g

ES BIO Matcha 75 g zabezpečí dokonalé osvieženie pre vaše telo aj dušu. Ide o veľmi jemne mletý zelený čaj, ktorý je možné pripraviť teplý aj studený. Teší sa veľkej obľube, a to predovšetkým vďaka svojim energetickým účinkom, ktoré nahrádzajú účinky kávy. Súčasne je pomocníkom pre zlepšenie metabolizmu tukov. Proces spracovania na jemný prášok zaručí, že v takto upravenej forme prijmete do svojho tela 10 – 15-krát viac živín ako z bežného zeleného čaju. ES BIO Matcha si zamilujete pre jeho sviežu chuť a blahodarné účinky, ktoré na svojom tele pocítite.

Kľúčové vlastnosti ES BIO Matcha 75 g

  • Veľmi jemne mletý zelený čaj
  • ES BIO Matcha zaistí osvieženie vášho tela aaj duše
  • Je možné ho pripraviť ako studený aj teplý nápoj
  • Skvelý energetický účinok
  • Pomáha zlepšovať metabolizmus tukov
  • Vhodné použitie aj do jedla či na pleť

Široké možnosti použitia

Zelený čaj ES BIO Matcha nemusíte konzumovať len v podobe studeného alebo teplého nápoja. Skvelý efekt tiež bude mať, ak pridáte ho do smoothie z ovocia aj zeleniny, ak ním ochutíte biely jogurt a obdobne ho môžete pridať tiež do ovsenej kaše, zmrzliny či pudingu. Okrem jedla a nápojov je možné z neho vytvoriť aj pleťovú masku vhodnú pre aknóznu a problematickú pokožku, ktorá pomôže regenerovať a bojovať so zápalmi. Stačí len pridať lyžičku Matchy do rovnakého množstva kokosového oleja. ES BIO Matcha pomôže zharmonizovať vaše telo aj dušu, či už ho skonzumujete vo forme nápoja alebo ho pridáte do jedla.

Odporúčané dávkovanie:
Dospelí 2 – 3 zarovnané lyžičky denne rozdelené do viacerých dávok, deti od 3 rokov 1 lyžičku (1 zarovnaná lyžička = cca 1,5 g).

Príprava:
ZA TEPLA  Zelený čas Matcha rozmiešajte v 200 ml horúcej vody (cca 70 °C), pre našľahanie peny môžete použiť elektrický šľahač na mlieko. Dochutiť ho môžete pomocou medu, limetky, mlieka alebo ovocného sirupu.

ZA STUDENA – Zelený čas Matcha rozmiešajte v shakeri so studenou vodou, ktorú možno neskôr podľa potreby dolievať. Môžete ho tiež pridať do jogurtu, zmrzliny či smoothie.

Zloženie:
Zelený čaj (Camellia sinensis) jemne mletý.

Parametre a špecifikácia

Forma
Sypký prášok Hotovo!

Forma

Forma
Sypký prášok Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ES BIO Matcha 75 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nupreme BIO Matcha 75g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií