Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Everlast MMA tréningové rukavice L/XL

Zobraziť katalóg
Everlast MMA tréningové rukavice L/XL
ultimátne tréningové, 4 oz, otvorený palec, prešité, vhodné pre začiatočníkov
Kód:  SPT817 Produktové číslo:  5050787203090

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Everlast MMA tréningové rukavice L/XL Predaj skončil

Everlast MMA tréningové rukavice L/XL

Rozdávajte tvrdé údery s účinnosťou dynamitu. Vaše bloky budú nepriestupné ako múr s tréningovými rukavicami 4 oz od spoločnosti Everlast. Rukavice sú vyrobené z pevnej kože. Vnútorná časť úderovej hrany produktu je vybavená širokou vrstvou peny, ktorá tlmí údery a chráni vaše kĺby. Vnútorný materiál pohlcuje baktérie a všadeprítomný pot. Pevné švy zaručujú naozaj veľkú výdrž rukavíc. Príjemná je aj možnosť nastaviť si popruh obopínajúci zápästie. Vďaka tomu bude vaša ruka oveľa viac spevnená, predídete teda bolestivým pomliaždeninám či zraneniam. Údržba rukavíc je veľmi jednoduchá, stačí ich iba umyť pomocou navlhčenej handričky. Tieto rukavice nie sú určené na pranie v práčke. Tento produkt nie je určený na tréning na boxovacom vreci.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Everlast MMA tréningové rukavice L/XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast MMA tréninkové rukavice L/XL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií