AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Everlast Prstové boxérske rukavice PU L/XL

Zobraziť katalóg
Everlast Prstové boxérske rukavice PU L/XL
Boxerské rukavice – 8oz., hrubá gélová výplň, vhodné na tréning
Kód:  SPT803 Produktové číslo:  5050787204233 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Everlast Prstové boxérske rukavice PU L/XL Predaj skončil

Everlast Prstové boxérske rukavice PU L/XL

Tieto jedinečné prstové rukavice Everlast vás nadchnú nielen kvalitným spracovaním, ale aj štýlovým vyhotovením, vrátane tlačeného loga na chrbte ruky a nášivky s logom Everlast. Rukavice sú optimálne na nácviky úderov na boxovacom vreci a to hlavne vďaka veľmi nízkej hmotnosti. Stanú sa jedinečným doplnkom všetkých kondičných boxerov a fanúšikov fitboxu.

Perfektná ochrana

Výhodou týchto rukavíc sú anatomicky tvarované vypchávky palca. Veľmi hrubá gélová výplň chráni proti prípadným zraneniam kĺbov a prstov, rovnako ako aj ich vystužená vnútorná časť, ktorá prípadné riziká minimalizuje. Základom všetkých rukavíc používaných nielen v bojových umeniach je kvalitný materiál. Ak hľadáte kvalitné, funkčné a zároveň také rukavice, ktoré vám zaručia bezpečnosť pri ich používaní, sú pre vás tieto prstové boxérske rukavice Everlast vyrobené z umelej kože tou pravou voľbou. 

Pohodlie nadovšetko

Rukavice takisto disponujú praktickým a zároveň pohodlným zapínaním na suchý zips. Vďaka 43 cm dlhému a 6 cm hrubému koženkovému pásku umožňujú optimálne nastavenie stupňa utiahnutia v zápästí. Dýchacie otvory umiestnené na dlani rukavice zabezpečujú dostatočnú priedušnosť, už nemusíte do rukavíc používať bandáže ani iné vnútorné rukavice. Veľmi jednoduchá a rýchla je aj údržba. Stačí ich len poumývať vlažnou vodou a mydlom.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Everlast Prstové boxérske rukavice PU L/XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast Prstové pytlovky PU L/XL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií