Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Everlast Shadow boxer

Zobraziť katalóg
Everlast Shadow boxer
Posilňovač na výbušnú silu
Kód:  SPT831 Produktové číslo:  654602550403

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Everlast Shadow boxer

Súčasný životný štýl je plný zdravej stravy, cvičenia a pohybu. Existuje veľa možností, ako správne precvičiť celé svoje telo. Či už ide o jeho spodnú alebo vrchnú časť. Pravdou je, že každý človek by mal venovať aspoň niekoľko hodín zdravému pohybu za týždeň. Guma od spoločnosti Everlast je ideálnym športovým riešením. Môžete si ju vziať so sebou kamkoľvek chcete, na cvičenie sa nemusíte nijako zvlášť pripravovať. Jednoducho sa len prezlečiete do cvičebného úboru a tréningová hodinka môže začať.

Nekonečné možnosti

Užívajte si aeróbne aj anaeróbne cviky kdekoľvek a kedykoľvek. Možnosti cvičenia sú naozaj neobmedzené. Guma je ideálna na zlepšenie výbušnosti vašich svalov. Ideálne na cvičenie na rýchlosť a dynamiku sú dlhšie série na jednu telesnú partiu. Zvolený cvik opakujte napríklad tridsaťkrát v troch sériách. Po niekoľkých mesiacoch by ste mali na svojom tele sledovať väčšiu vyrysovanosť a dynamickosť. Gumu sa odporúča používať najmä športovcom angažujúcim sa v kontaktných športoch. Avšak aj ženy môžu túto cvičebnú pomôcku využiť na precvičenie chrbtových svalov, prsných svalov, ramien, bicepsov alebo tricepsov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Everlast Shadow boxer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Everlast Shadow boxer.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií