LEGO v APP pro AP+

EVERLAST

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Everlast logo

Everlast

Značka Everlast patrí už sto rokov medzi popredných svetových výrobcov vybavenia pre bojové športy. Hlavná časť sortimentu je zameraná nepochybne na box. V ponuke nájdeme boxerské rukavice Everlast, boxovacie vrecia a všetko ďalšie príslušenstvo. Firma Everlast nezabúda ani na ostatné bojové športy ako je kickbox, thajský box, MMA a ďalšie.

Rukavice Everlast

Rukavice Everlast

Firma Everlast vyrába a dodáva rukavice pre bojové športy aj do posilňovní. Boxerské rukavice Everlast sú vyrobené z hovädzej alebo syntetickej kože, vo veľkostiach od 8 oz do 16 oz (220 – 450 g). V ponuke nechýbajú dámske boxerské rukavice ani vrecové rukavice. Pre zmiešané bojové umenia sú určené Everlast rukavice MMA, v rôznych modifikáciách. Sortiment dopĺňajú rukavice na kondičný box a bezprstové Everlast rukavice do posilňovne.

Boxovacie vrecia Everlast

K významným produktom firmy Everlast patria rôzne typy boxovacích vriec. Závesné boxovacie vrece Everlast najčastejšie tvorí obal z PVC, syntetická alebo prírodná koža a vnútorná výplň. Tvary a rozmery vriec sú závislé od typu bojového umenia. Na zavesenie je možné dokúpiť Everlast držiak na boxovacie vrece. Ďalšou možnosťou je stacionárne boxovacie vrece Everlast, ktoré je mobilnejšie, ale väčšinou ľahší. Na tréning rýchlosti a obratnosti je určený Punchball a boxovacia hruška Everlast.

Boxovacie vrece Everlast
Doplnky a príslušenstvo Everlast

Doplnky a príslušenstvo Everlast

Na ochranu zdravia pri prevádzkovaní bojových športov dodáva firma Everlast rôzne typy chráničov. Každý športovec by mal mať minimálne suspenzor a chrániče zubov, pri tréningu je lepšie použiť aj chránič hlavy. Na ochranu kĺbov sú vhodné bavlnené bandáže Everlast, ktoré sú viacúčelové. Na zvýšenie fyzickej sily, rýchlosti a obratnosti výrobca dodáva záťažové vesty Everlast, švihadlá a rôzne typy závažia, napríklad v podobe sandbagov.

    2 položky
    5,0
    Everlast Speed Rope
    Švihadlo – dĺžka 335 cm, materiál plast, čierna farba
    9,70 €
    Na sklade 3 ks
    Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
    Info
    Objednávací kód: SPTspg01239
    Everlast Evercoll Kickboxing Gloves M, ružová
    MMA rukavice – tréningové, veľkosť M, materiál syntetická koža, zapínanie na zips, biela a ružová farba
    59,90 €
    Momentálne nedostupné
    Objednávací kód: SPTspg01236

    EVERLAST

    P-DC1-WEB06
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií