P&G MS v hokeji_CZ

Fenix BC30R

Zobraziť katalóg
Fenix BC30R
4,9 10 hodnotení
Svietidlo nabíjacie, na bicykel, max. výkon 1600 lm, dosvit 155 m, max. výdrž 20 hodín, napájanie cez micro-USB, vodoodolné IPX6, informačný OLED displej
Kód:  SPT2753 Produktové číslo:  6942870303130 Stránky výrobcu

Fenix BC30R

Vychutnajte si dokonalé športové zážitky s terénnym svietidlom od spoločnosti Fenix. Zariadenie je primárne navrhnuté na využitie na kormidle vášho bicykla, možno ho však použiť aj ako ručné svietidlo. Vďaka veľmi dômyselnému navrhnutiu a vyhotoveniu je svietidlo schopné osvietiť veľkú časť priestoru pred vami, a vy tak môžete nerušene cestovať z miesta na miesto.

Kľúčové vlastnosti

  • Svietidlo ideálne na použitie v prírode
  • Jednoduchá inštalácia na kormidlo bicykla
  • Veľmi pevný a odolný materiál
  • Kužeľ svetla osvetlí až 155 metrov do diaľky
  • Možno zvoliť intenzitu svietenia
  • Ľahké nabíjanie pomocou akumulátora

V noci uvidíte ako vo dne

Zariadenie je z veľmi pevného plastového materiálu, ktorý je schopný odolať aj veľmi ťažkým podmienkam, dažďu alebo hrubému zaobchádzaniu. Priestor pred vami budú osvetľovať dve moderné diódy Cree XM-L2 T6 v odtieni neutrálnej bielej farby. Tá bola v svietidle využitá kvôli lepšiemu osvetleniu prírody a dokonalému vykresleniu každého temného kúta až do vzdialenosti 155 metrov. Vy máte na výber až z piatich rôznych intenzít svietenia: 1600 lm, 800 lm, 500 lm, 200 lm, 100 lm alebo varovné blikanie.

Technológia dual distance beam system zaistí špičkové osvetlenie priestoru. Primárny kužeľ svetla svieti smerom dopredu a osvetľuje všetko do diaľky až 155 metrov. Sekundárny kužeľ svetla sa zameriava na priestor pod predným kolesom a dokonale mapuje priestor pod vami. Zariadenie je nabíjané akumulátorom s kapacitou až 5200 mAh, ktorý dodáva produktu energiu cez USB konektor. Na malom OLED displeji môžete sledovať aktuálny stav batérie.

Svietidlo pripevníte na kormidlo vášho bicykla pomocou rýchloupínacieho systému. Vďaka tomu je inštalácia veľmi jednoduchá a rýchla za akýchkoľvek podmienok.

Rozmery:
11,4 × 5,05 × 3,18 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Are you plan to restock soon?

je k tomuto svetlu pribalene aj ovladanie na kabli?

Diskusia a poradňa k Fenix BC30R
Príslušenstvo pre Fenix BC30R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix BC30R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fenix ??BC30R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fenix ??BC30R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fenix BC30R.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií